2019-02-20 21:40


Carmen DAN a făcut ANUNȚUL! Când va fi finalizată verificarea DOCTORATELOR de la Academia de Poliție

 |  13:12
Carmen DAN a făcut ANUNȚUL! Când va fi finalizată verificarea DOCTORATELOR de la Academia de Poliție

Raportul final în ceea ce priveşte verificarea lucrărilor de doctorat eleborate la Academia de Poliţie, în perioada 2007-2011, va fi prezentat în data de 15 noiembrie, a anunţat, vineri, ministrul Afacerilor Interne, Carmen Dan, informează News.ro.

„Cred că undeva spre sfârşitul acestei luni, aşa cum am mai discutat, vom avea nişte rezultate preliminare. Mai devreme îmi spunea domnul rector că la 15 noiembrie va fi în măsură să prezinte un raport final. Sunt în verificare, este un proces destul de dificil, însă vă asigur că această verificare se face cu multă seriozitate. Am discutat şi astăzi cu domnul rector, care are absolut toată disponibilitatea să facă publice rezultatele acestor verificări”, a declarat Carmen Dan.

Ministrul Afacerilor Interne, Carmen Dan anunţa, în 30 mai, că vor fi verificate toate lucrările de doctorat eleborate la Academia de Poliţie în perioada 2007-2011, iar pentru început vor fi verificate aproximativ 80 de lucrări de diplomă care aparţin unor angajaţi ai ministerului care primesc indemnizaţia pentru studii de doctorat. Ea a spus că nu pleacă de la premisa că aceste lucrări sunt plagiate, ci de la ideea că trebuie verificate pentru a înlătura suspiciunile apărute în spaţiul public.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2018-09-28

TAGURI: carmen dan, doctorat, academia de politie
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


ANONIM
28 Sep 2018

IN CE HAL A AJUNS OAMENI GENERALISIMULUI OPREA . HA , HA .
ANONIM
30 Sep 2018

In ce hal a ajuns prostimea lui iohanus care posteaza dar nu stie gramatica Agramat prost
Random imageUltimele stiri
STARBAG
loading...