2018-11-14 08:57


Carmen Dan AVERTIZEAZĂ: ”Printre refugiații care au intrat în România sunt persoane cu RISC”

 |  16:21
Carmen Dan AVERTIZEAZĂ: ”Printre refugiații care au intrat în România sunt persoane cu RISC”

Ministrul Afacerilor Interne, Carmen Dan, afirmă într-un interviu acordat AGERPRES că printre migranții care au intrat în România se află și persoane cu risc la adresa securității naționale, precizând, însă, că acestea nu sunt în număr îngrijorător și se află în regim închis.

"Este un număr care nu este deloc îngrijorător. Nu, nu sunt sute", a spus demnitarul.

Ea a arătat că toți migranții sunt supuși unor controale, iar cei identificați ca prezentând un minim risc sunt în centre cu regim închis.

"Aceste persoane intră în proceduri foarte stricte. Lucrăm foarte bine și cu Parchetul — ele sunt identificate, sunt supuse unor controale în așa fel încât să ne asigurăm că în centrele de azil sunt persoane care nu presupun un risc la adresa securității naționale. Cei care sunt identificați ca prezentând un minim risc sunt în centre cu regim închis. (...) Cei care sunt în centrele de azil sunt într-un regim deschis, dar nu sunt lăsați nesupravegheați. Sunt autorități care sunt foarte atente ca lucrurile să rămână într-un cadru firesc'', a adăugat ministrul.

Potrivit acesteia, până la momentul actual au intrat în țară ca migranți aproximativ 2.000 de persoane.

"Undeva la 1.300 pe frontiera cu Serbia, undeva la 300 dinspre partea bulgară și aproximativ 400 dinspre Marea Neagră. Ați cunoscut intervențiile noastre chiar și din zilele trecute în acest sector. La Marea Neagră avem un sistem care funcționează foarte bine, sistemul SCOMAR, care permite detectarea ambarcațiunilor la o distanță de aproximativ 22 de mile marine", a mai spus Carmen Dan.

Ministrul de Interne a subliniat că autoritățile gestionează fenomenul. "Nu suntem nici ezitanți și nici depășiți de situație. Aceste persoane intră în proceduri foarte stricte", a susținut Carmen Dan.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2017-09-15

GALERIE MEDIA


TAGURI: mai, carmen dan, refugiati, migranti
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


CE MI-AR PLACE:
15 Sep 2017

SĂ AJUNGĂ LA BUCALE ȘI SĂ VĂ DETONEZE...HAHAHA! ÎN PLEN, CÂND VĂ VOTAȚI LEGI SPECIALE ȘI SUNTEȚI ÎN PĂR...
ANONIM
15 Sep 2017

Ziceți ceva și de stațiile de tramvai din capitală cu peroane înguste lipsite de balustrade de protecție!https://petitieonline.net/petitie/66226148
BEBE
16 Sep 2017

Pai daca sunt persoane cu risc sau nu sunt persoane cu risc,acest lucru trebuia sa il stie SRI si sa ii scoateti din Romania urgent si trimisi la locul de domiciliu cu un bombardier si sa le dea cate o parasuta goala sa ajunga mai repede la destinatie.
ANONIM
17 Sep 2017

Cum ați comenta totuși despre faptul că ăștia de "organizează treburile statului" își "supravegează" "contributorii" la "pensiile speciale" ? Considerați că "pensiile speciale" ar trebui "transformate" n "pensii sociale" ?
ANONIM
17 Sep 2017

Deci, considerați că "pensiile speciale" este necesar a fi transformate în "pensii sociale" ?
MERKEL
17 Sep 2017

Melescanu: Am facut o oferta pentru relocarea in Romania a 1.942 de refugiati Ministrul Afacerilor Externe, Teodor Melescanu, a declarat ca recent a fost facuta o oferta pentru relocarea in Romania a 1.942 de refugiati aflati in Grecia si Italia, scrie Agerpres. "Recent, am facut o oferta pentru 1.942 de refugiati din Grecia si din Italia pe care ii putem reloca in Romania. Mai avem deja pe teritoriul nostru cam 700 de asemenea refugiati", a spus Melescanu intr-un interviu acordat Realitatea TV, difuzat vineri. El a subliniat ca Romania "participa masiv la operatiunile din Marea Neagra pentru oprirea fluxului de refugiati si salvarea celor care se incumeta la asemenea actiuni". "Evident ca problema migratiei si cea a refugiatilor sunt doua categorii distincte. Primii sunt refugiati din motive politice, din cauze de razboi, dar exista si o migratie cu caracter economic, mai ales din tarile cu regimuri esuate, cu conditii de viata foarte grele. Romania si-a exprimat solidaritatea, desi am mers pe ideea ca nu este normal sa avem cote fixe. In acelasi timp, ne-am manifestat disponibilitatea de a primi un anumit numar de refugiati", a adaugat ministrul. http://revistapresei.hotnews.ro/stiri-radio_tv-21959445-teodor-melescanu-facut-oferta-pentru-relocarea-romania-1-942-refugiati.htm
JASARI
06 Oct 2017

oferta de împrumut între individ. cu o experiență de 8 ani în domeniu, creditele noastre structurale au creat un sistem foarte fiabil și legal pentru a ușura oferta, astfel încât clienții noștri să fie mai siguri, prin urmare, dacă aveți impact cu banca, dificultăți financiare, proiecte de construcție sau altele, vă faceți griji mai mult. Macro-Finance la dispoziția dvs. pentru a vă ajuta. Oferim împrumuturi cuprinse între 5000 EURO și 5000.000 EURO, cu un plan de rambursare pentru a studia în funcție de posibilitățile dumneavoastră. Vă rugăm să ne contactați dacă aveți nevoie. jeniefinance@gmail.com web.facebook.com/jeniefinance.fr
Random imageUltimele stiri


loading...