2019-05-22 18:11


Carmen Iohannis i-a anunţat pe procurori că nu se poate prezenta la audieri din motive de sănătate

 |  15:27
Carmen Iohannis i-a anunţat pe procurori că nu se poate prezenta la audieri din motive de sănătate

Carmen Iohannis, soţia preşedintelui Klaus Iohannis, i-a anunţat pe procurorii de la Parchetul General că nu se poate prezenta luni la audieri, invocând motive de sănătate.

Soţia preşedintelui a fost citată la Parchetul General pentru a fi audiată într-un dosar deschis ca urmare a unui denunţ în legătură cu sumele de bani obţinute din închirierea unui imobil.

Potrivit unor reprezentanţi ai PG, avocatul lui Carmen Iohannis a venit la Parchetul General şi a depus documente medicale care atestă faptul soţia preşedintelui nu se poate prezenta pentru a fi audiată.

Urmează ca procurorii să stabilească o altă dată pentru audierea acesteia.

Carmen Iohannis a mai fost chemată o dată la Parchetul General, în data de 15 noiembrie, însă ea le-a transmis atunci procurorilor că nu se poate prezenta la audieri, deoarece îl însoţea pe preşedintele Klaus Iohannis într-o vizită în Marea Britanie.

Acest dosar a fost deschis în urma unui denunţ depus de SC Jurindex Media SRL, societatea care administrează site-ul Lumeajustitiei.ro, reprezentată de jurnalistul Răzvan Savaliuc, împotriva preşedintelui Klaus Iohannis, a soţiei acestuia, Carmen Iohannis, precum şi împotriva notarului Radu Gabriel Bucşă, reclamaţi pentru săvârşirea mai multor infracţiuni, printre care abuz în serviciu, fals intelectual, spălare de bani şi constituire de grup infracţional organizat.

Iniţial, denunţul a fost înregistrat în mai 2018 la DNA, declinat apoi la Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Alba Iulia şi ulterior la Parchetul General.

În denunţul depus la Parchet se arată că familia Iohannis a refuzat să restituie statului suma de 320.000 de euro, bani proveniţi din închirierea unui imobil din Sibiu care ar fi fost dobândit nelegal.

În noiembrie 2015, Curtea de Apel Braşov a decis definitiv anularea unui contract de vânzare-cumpărare a unui imobil din Sibiu deţinut de Klaus şi Carmen Iohannis.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2018-12-10

TAGURI: carmen iohannis, procurori, motive,
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


ALECU
10 Dec 2018

Ce se va întîmpla dacă următorii 10.000 de citați la parchetul general , vor trimite prin terț , scutire medicală????
@ ALECU
10 Dec 2018

Porkarul puscarias draknea a refuzat doua completuri la ICCJ. '' Ce se va intâmpla daca urmatorii 10000 de citati VOR REFUZA COMPLETURILE DE LA ICCJ ????
@@ALECU
10 Dec 2018

Erau complete numite de moartea pulii Tarcea ,o nazista nebuna
ANONIM
10 Dec 2018

OARE RAVASITOAREA A INTRAT LA MRNOPAUZA???....ASTA ESTE MOTIVAREA MEDICALA ??
UN AMARAT ...CARE NU A VOTAT
10 Dec 2018

Eram convins ca asa se va intampla. Nici data viitoare nu se va prezenta. In Romania doar prostii respecta legea. Fara alte comentarii....
ANONIM
10 Dec 2018

Piranda lui Cuier... pardon Palton ghiftuit cu eurasi de soi e iremediabil dement razgaiata
ELENA CEAUSESCU
10 Dec 2018

Asta e posibil numai intr-o Colonie. Diaspora ce il adora pe confectionat, ce democratie crede ea acum ca este in Ro?
ANONIM
10 Dec 2018

ORDONANTA LUI BANDITU TELEHOTIE , O SCAPA SI PE EA
MARIN
11 Dec 2018

Nastase a facut puscarie pentru 4 case...ALTII AU 6 SI NU PATESC NIMICA.....Suntem in Romania ...Cine poate oase roade
Random imageUltimele stiri


STARBAG