2019-02-16 19:54


Casa Regală îi susține pe protestatari: „Obiceiul exercitării puterii după bunul plac a trecut de la o generație la alta”

 |  14:57
Casa Regală îi susține pe protestatari: „Obiceiul exercitării puterii după bunul plac a trecut de la o generație la alta”

Casa Regală a României are un mesaj de susținere pentru protestatari, semnat de Principesa Margareta, Custodele Coroanei. Chiar dacă, în trecut, Casa Regală a manifestat anumite apropieri față de PSD, prințul consort Duda acționând ca un promotor de imagine în guvernarea Adrian Năstase, poziția exprimată acum este tranșantă și plasează familia regală în evidentă opoziție cu conducerea actuală a „social-democraților”.

Casa Regală îi susține pe protestatari: „Obiceiul exercitării puterii după bunul plac a trecut de la o generație la alta”
zoom

„Obiceiul exercitării puterii după bunul plac a trecut de la o generație la alta, de mai multe decenii încoace, în istoria noastră. Această tristă realitate nu are legătură cu alegerile și nici cu alternanța la putere. Adesea, oamenii cu înalte poziții au convingerea că subordonarea instituției este o dovadă de luciditate, iar etica este apanajul celui slab.

România este o țară europeană ca oricare alta. Dar condițiile grele pe care a trebuit să le înfruntăm în timpul dictaturii comuniste ne-au lăsat urme în mentalitate. Respectarea legalității nueste o chestiune teoretică, ci un aspect de zi cu zi al existenței noastre, publice și private. Respectăm Constituția, legile, tradițiile și avem o conduită morală pentru noi înșine, spre binele familiei noastre, nu pentru că ne îndeamnă partenerii europeni sau trans-atlantici.

Lumea ultimilor ani ne-a arătat că democrația nu estela adăpost pentru totdeauna. Societatea își câștigă în fiecare zi dreptul de a avea un viitor liber. De aceea, este vital ca societatea civilă să vegheze la corecta folosire a puterii instituționale. Este înălțător să vezi că românii păstrează nobila tradiție de a lupta pentru principii și idealuri.

Nădăjduiesc să văd Statul român alcătuit din instituții solide și servit de oameni care să se respecte pe ei înșiși. Doar atunci vom fi cu adevărat liberi.

Așa să ne ajute Dumnezeu!”, scrie Principesa Margareta.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2017-02-02

TAGURI: casa regala protest oug cod penal, principesa margareta
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


VASILE
02 Feb 2017

Casa regală... a cui???
CROCODILUL FLAMAND
02 Feb 2017

TOCMAI AM VAZUT UN ARTICOL DIN USA IN TIMPUL CELUI DE-AL DOILEA RAZBOI MONDIAL...............SCRIA EXACT ASA........."CAROL OF ROMANIA FUGE IN AMERICA DE SUD CU AMANTA LUPESCU"................CAM ASA S-A SFARSIT CASA REGALA...IAR MINORUL DE ATUNCI MIHAI ERA INCONJURAT DE O CAMARILA EXTREM DE CORUPTA DE CARE NU MAI SCAPAM NICI ASTAZI.........CEEA CE MA SURPRINDE ESTE CA MIHAI DUPA ATATA TIMP NU A INTELES CINE I-A DISTRUS FAMILIA,,,,,,,,,,,,,BOLSEVICII NICIODATA NU SE POT IMPACA CU ARISTOCRATII....VEZI TARUL RUSIEI...A FOST ASASINATA TOATA FAMILIA DE BOLSEVICI.......E VORBA DE PUTEREA POLITICA...BOLSEVICII SUNT ANTI-MONARHIE...................SI ORICUM AR FI MONARHIA A AVUT SUCCES DOAR IN TARILE NORDICE PTR CA ACOLO E MULTA CIVILIZATIE
NESIMțIRE
02 Feb 2017

Duda ??? Cine este ...??? UN CABOTIN ce își caută rolul
NESIMțIRE
02 Feb 2017

Duda ??? Cine este ...??? UN CABOTIN ce își caută rolul
PAUL DE ROMANIA
02 Feb 2017

ACEST CUIB DE VIPERE -AȘA ZISA CASĂ REGALĂ-, PARAZIȚI ABJECȚI AI AMĂRÎTULUI CETĂȚEAN ROMĂN, TREBUIE, URGENT, CARBONIZAT! LEPRELE ASTEA, ÎN CAP CU DERBEDEUL DUDA, TREBUIE NEANTIZATE!
DAN
03 Feb 2017

Comentarii de comuniști ce pot să le ceri?
VALERIA ROBU
03 Feb 2017

Cu tot respectul pentru Rege, regret atitudinea dvs. Nu ați trăit ce traim noi , nu puteti înțelege durerea nostra! Tara geme dezbinata ,vândută bucata cu bucata ! Dl. Duda un Histrion.Traiasca monarhia si Regele MIHAI .
LENA
03 Feb 2017

Dle.Paul de Romania, Dca sunteti cine pretindeti ca sunteti, un om cu "sange regal", vocabularul folosit de dv. este inacceptabil, nedemn de educatia si demnitatea unei persoane de rang inalt. "Respecta daca vrei sa fii respectat" este o zicala care face apel la bunul simt.
LEVST.
03 Feb 2017

Impartasesc opinia dvs., cu doua exceptii: ma indoiesc ca monarhia ar fi cea mai buna in actuala conjunctura... _____------_____ Max Weber spunea ca monarhia "seteaza odata pentru totdeauna setea de putere", boala care sta la dezastrul celor mai multe natii...mai departe, in lume sunt aprox. 200 state(196?) din care sub 40 sunt Monarhii: numai ca in peste 95% din aceste tari(monarhice) se traieste la nivel de UMAN, pe cand in peste 75% din republici, practic, domneste iadul pe pamant.Si as da exemple chiar o tara prospera si stabila din Africa, citez Marocul(Monarhie) iar din Orientul Mijlociu, o tara extrem de lipsita de resurse, insa tot Monarhie, Iordania...cat despre Monarhiile europene si Japonia, ar fi de prisos sa le mai punem in discutie, nivelul lor de trai si civilizatie este arhicunoscut, iar "nota" finala confirma acest lucru, pentru ca cine traieste bine traieste si mult, in toate aceste tari speranta de viata este de peste 80 ani, la noi abia 70... Mai mult, mentionez doua republici bune, dar care sunt bune datorita traditiei(mentinute) monarhice, Finlanda a ramas buna pentru ca a fost o Monarhie in diverse combinatii cu celelalte Monarhii nordice, iar South Korea(locul 14 in lume, economic!!!) a reusit asa de spectaculos, pentru ca a invatat de la ocupantul Japonez....Mai sunt alte cateva republici bune(USA,GermaniaElvetia, Uruguay, etc.), insa recentele evenimente dovedesc ca instabilitatea politica(prin schimbari de sefi supremi, si apoi cohortele de inalti demnitari) poate schimba cursul istoriei foarte abrupt, de fapt chiar si Rusia gandeste la intronarea lui Putin ca Nou Tzar, tocmai pentru a se pune la adapost de eventualele fluctuatii politice...Mai mult, o Monarhie este mult mai ieftin de intretinut, la ora actuala Romania(romanii) platesc un lung sir de paraziti de varf, 3 ex-presedinti si unul pe rol, in schimb Monarhiii predau stafeta cand sunt f. batrani si stiu ca li se apropie sf
LEVST.
03 Feb 2017

continuare-"...Monarhiii predau stafeta cand sunt f. batrani si stiu ca li se apropie sfarsitul, deci -si aici- cheltuielie sunt minime.Indiferent de cine si cum face analiza, daca analistul este de buna credinta, este imposibil sa nu vada neta superioritate a Monarhiei, versus republica, iar Romania este cel mai ingrozitor exemplu European...Dar de ce Monarhie cu aport Englez si nu cu asa-zisa casa regala romana? Pentru ca intrarea Romaniei in Commonwealth, cu drepturi depline insa cu staut aparte(propriu Rege), va transforma Romania PESTE NOAPTE, economic si social, averea imensa a acestei organizatii va permite o mutare de minime fonduri spre Romania, pentru a o pune pe drumul cel bun, iar din punct de vedere al integritatii teritoriale, Romania nu va mai avea griji, Anglia -de peste o MIE de ANI - domina MILITAR lumea pentru ca are o cultura adecvata fiecarei situatii, inclusiv crearea aliantelor, iar alianta imbatabila cu USA vor da o alta excelenta oportunitate romanilor, anume accesul neangradit pe piata muncii din USA, Canada, Australia, Noua Zeelanda, Bermuda, etc,. adica tarile unde se castiga cel mai bine iar traiul este f. ieftin (mai putin Bermuda, insa venitul pe cap locuitor este o suta mii dolari!!!)
LEVST.
04 Feb 2017

cred ca am fost destul de explicit, cand zic "cu aport Englez', nu ma refer la cine stie ce consilieri, manageri, etc. ci ma refer la Rege si Regina, adica perechea Printul Williams si Ducesa de Cambridge, sau fratee sau, Printul Harry, care ar trebui sa-si gaseasca o consoarta romanca si, desi aceasta ar forja "dintr-un foc" relatia romano-engleza, consider - PRAGMATIC vorbind- ca perechea princiara amintitta ar fi cel mai potrivit lucru, datorita carismei pe care cei doi le poseda, plus ca deja au copii, care -la timpul potrivit- cel/cea care va succeede la tron, va trebui -it is a must- sa se casatoreasca cu un cetatean roman(nascut si crescut in Romania), iar urmatoarea generatie la fel, si astfel se va forma o Casa Regala mixta, care nu poate fi decat foarte respectata de toata lumea, inclusiv de supernationalistii romani... Sigur ca asta inseamna o jumatate de secol, dar viata unei natii nu se masoara decat in secole si chiar milenii si,-inca odata- trebuie sa privim pe toate termenele si din din toate unghiurile aceasta problema a Monarhiei(adica a stabilitatii continue), pe termen scurt Monarhia (cu aport Englez, la varf) va rezolva problemele social-economice, iar pe celelalte doua termene va infuza in societatea romaneasca o civilizatie inalta, care -in mod natural- se potriveste pe resursele materiale pe care le ofera Romania dar care sunt irosite de leprele si criminalii care conduc tara.Iar daca se va face acest pas Romania va "importa" si cateva mii de specialisti din toate domeniile de preferat romani plecati din tara de copii(deci necontaminati) si care prin eforturi proprii , au ajuns cineva in breasla lor.Aceasta ar rezolva-partial- si problema demografica, pe langa acestia , zeci sau sute de mii de tineri romani se vor intoarce in Romania, pentru ca Romania va deveni nu numai Noul Camelot, dar va deveni din nou "tara unde curge laptele si mierea", pentru ca resursele inca exista, trebuie doar eficientizata exploatarea lor, dublata de distr
ANONIM
04 Feb 2017

-cont.- "... "tara unde curge laptele si mierea", pentru ca resursele inca exista, trebuie doar eficientizata exploatarea lor, dublata de distributia profitului in mod echitabil
VALERIA ROBU
04 Feb 2017

Doresc monarhia deoarece se termina concurenta la nivel de Cotroceni! Respect pe Regele Mihai și pe strămoșii sai pentru tot ce au făcut pentru România unita,
LEVST.
04 Feb 2017

"Un rege pribeag este ridicol" 2-"Un rege nu abdica, lupta si isi prezerva tronul sau moare"( doua citate aproximative).Exact pentru acest lucru ex-regele mihai a devenit pribeag si ridicol...Si macar de ar fi numai atat! In sfarsit, dupa arope 70 de ani de "activitate" anticomunista, putem sa tragem o concluzie: toate actiunile ex-regelui mihai , inclusiv cand a fost rege, au fost facute cu/din/pentru interese personale...A fost o vreme (imediat dupa "89 ) cand credeam ca intoarcerea armelor impotriva Germaniei ar fi fost un act de patriotism, de fapt a fost de conjunctura, dorinta de a-l pedepsi pe autonumitul maresal antonescu( un alt cap patrat) pentru ca-i umbrise autoritatea sa regala...Dupa abdicare -deloc fortata ci bine platita(inclusiv pensii)- in afara de declamatiile sforaitoare de pe la sarbatori,(la Europa Libera) NU a facut ABSOLUT NIMIC concret desi a avut la dispozitie 40 DE ANI sa vina cu un plan Marshall(sa-i zicem) pentru Romania, la anticipata "revolutie", el ar fi trebuit sa vina in tara cu un guvern deja format in exil si cu cateva duzini de investitori respectabili...El insa a venit la TOTALA plezneala," daca se poate, se poate, daca nu, nu"( "che sara, sara" inscriptie funerara pe o piatra dintr-un cimitir de pe Riviera Italiana- -"Contesa Desculta") si s-a erijat intr-un improvizat lucrator social si de caritate, venind in tara cu damigeni de ulei si haine la mana a doua, ca si cum asta asteapta o natie de pa un conducator...In fine
LEVST.
04 Feb 2017

In fine, anii urmatori a demonstrat ca toate discursurie sale sunt doar farfastacuri de salon, in fapt el s-a infratit si s-a facut pres la picioarele celor care-l platisera("fortasera") sa abdice, aceiasi cu cei care-i aruncau copaci doborati pe drum , cand a revenit in tara...Si desigur, din nou, nu pe gratis vulpoiul iliescu@comp.,l-au citit foarte bine, anume ca este un individ avar si fals, asa ca l-au infundat cu proprietati, bani si "onoruri", cea ce -pana la urma, dar normal- lui i-a convenit de minune, doar de asta venise in Romania, desi -daca chiar avea verticalitatea unui adevarat rege- ar fi putut sa aiba toata Romania la picioare si -in plus- respectul a sute de milioane de romani si straini...Inca un "in fine", individul s-a pozitionat singur , la modul cel mai jalnic in istorie, chiar daca inaintasul sau, Carol I va ramane in istorie ca un adevarat rege, si -partial- inca una sau doua figuri ale "casei regale" au facut o oarecare buna figuratie...In rest dezastru, tocmai si pentru acest motiv(unul dintre ele) Germania s-a lepadat de Monarhie nu si Anglia , unde Casa Regala a stiut sa se acomodeze schimbarilor sociale, si -practic- Anglia a condus lumea si inca face parte din elita conducatoare a lumii, axa lumii a fost Ierusalim_Paris_ Londra, sau Ierusalim-Londra -Washington, sau Washington -Londra- Paris, sau Berlin--Londra-Washington,oricum a fost, balanta a fost tinuta -inclusiv la zi- de Londra, iar Romania inca mai are sanse sa se ralieze la modul intim, cu Imperiul Imperiilor, adevarata Lumina a lumii...Mai ales in perspectiva(probabila) a desfintarii UE(si chiar NATO), Romania se va trezi singura si plina de praf in drumul istoriei, practic va fi o prada care va fi terminata dintr-o singura inghititura...
MIHAI89
05 Feb 2017

Si actualul Guverb PSD fostul 'FSN' Ce a facut papusarii astia ai rusilor pana ne destabilizeaza de tot ca asa le spun rusii. Dar ce a facut Rusia ptr noi, mai cititi istoria tarii si vb oameni fara coloana vertebrala si sange de sarpe.....
LEV.ST.
08 Feb 2017

Mai jos o discutie si savanta si civilizata(!!!), de pe pagina ziarului Azi, interesant ca totul a inceput cu interventia colonelului(de rezerva) de securitate, aripa retrograda a acesteia, care -el insusi- sau prin intermediari (desi poate semna cu orice nume) incearca sa ma intimideze, ma rog, meteahna veche a securitatii, multi dintre ei infiltrati in noile structuri de conducere, motiv serios pentru care milioane de romani au parasit tara si inca o fac...basca situatia generala a Romaniei si modul cum este privita si 'apreciata" de mapamond: L.S. Deputat PSD condamnat definitiv pentru coruptie: Iohannis, un "penal", sa stea cu poporul lui (...)______-----------______ Idiferent din ce grupare politica face parte, este absurd ca un individ condamnatDEFINITIV PENTRU CORUPTIE, sa mai functioneze in asa pozitie, iar mai-marii tarii sa se faca ca ploua...Cine mi-a mai citit comentariie, stie ca dupa prima luna de la instalarea in postul suprem(presedinte) l-am atact aproape pervers pe acest individ, insa in ultimele zile pare ca incerca sa-si ispaseasca pacatele, in sfarsit, incearca sa faca si el ceva bine...Insa nu va primi credit deplin decat daca va merge pana la cap, se inseala din nou daca pesedeul va renunta la dorinta lor de a instaura legea bunului-plac, mai mult, acum ei dau putin inapoi doar pentru a se regrupa...Singura solutie este terminarea sistemului republican, iar daca Iohannis chiar vrea sa ramana in istorie ca un El Salvador, trebuie sa faca toate aranjamentele pentru revenirea la Monarhie, insa numai cu APORT ENGLEZ la varf, premiza care va rezolva toate problemele tarii, desigur daca se pun in aplicare si celelalte doua puncte majore, arestarea a cel putin 4 MII de politicieni de dupa "89, (judecare nepartinica si fara exces de zel)si confiscarea totala a averilor acestora....La zi, este singura solutie care va da rezultate...Si este singura de peste 26 de ani bebica Mai du-te bai nenica in pi zda ma tii cu m
LEVST.
08 Feb 2017

-continuare- Mai du-te bai nenica in pi zda ma tii cu monarhia ta de tip englez . Romanii vor sa scape de penalul dracnea , de puie monta , de oparita aia penibila de vrinceanu , firea , pandele , etc. , etc. ,etc . Stai draq pe craca ta cioara . + Raspunde + Apreciaza postat acum 6 ore 44 minute | 0 Aprecieri L. S. hai siktir gunoi imputzit si plin de venin! ce crezi ca injurand , rezolvi ceva? Asta dovedeste -inca odata- ca este nevoie de monarhie "de tip Englez", poate ceva broscoi bubosi ca tine, se mai civilizeaza putin...Nu stiu care este parerea paginii, dar indivizi ca tine(cand "vorbesc" astfel)ar trebui scosi de pe pagina automat. as discuta cu tine daca mi-ai fi spus de ce nu e buna Monarhia de tip Englez, scoaterea din scena a lu' firea, etc., etc., nu rezolva absolut nimic, in Romania intreg sistemul este infectat, si nu are decat acea singura iesire...Iar ca sa nu-ti raman dator, te trimit la origini, tot cu capatzana inainte-ca si pe in alt animal inferior- si neecornat.
LEVST.
08 Feb 2017

-continuare- bebica Si tu esti infectat ( la creer , daca ai ) .Vrei in Romanie o baba sclerozata cu palarii idioate ca in UK ? Te-n mortiiii matiii cu democratia ta de tip englezesc . Te bag in piiizda matiii cu piciorele inainte , capatina nu ai bai idiotule . + Raspunde + Apreciaza postat acum 2 ore 46 minute | 0 Aprecieri bebica Esti fun firea gunoiule ? Kiss her ass , mine too . Postezi all kind of crap on this page , every single fucking day . Cine te crezi ? Eminentza cenusie a monarhiei moarte de mult , sau pupiincuristul de de servici al psdelei ? Stai draq in banca ta bou batrin , nu te mai da in stamba every day . Kiss my ass .
LEVST.
08 Feb 2017

-continuare- l.s. te-am injurat si eu odata ca sa intelegi ca imi pot pune cizme sold si sa intru in cocina ta(si chiar sa-ti var furca in rat), ti-as face jocul daca as continua cu aceiasi moneda, adevarul este ca in Romania multe animale inferioare (care sufera si de turbare, jigodie, hidrocefalie, etc.) au invatat sa scrie si se cred intelectuali, evident tu esti mandrial lor... Acum, poti sa explicit tu ce este bun pentru Romania, dintre cele doua sisteme cunoscute, avand in vedere ca de aprox. 70 de ani, sistemul republican a pus tara pe butuci, si a adus-o la gradul maxim de risc, adica disolutia statala, disparitia ca si tara?
LEVST.
08 Feb 2017

Romania e rupta in bucati... (ziare.com) de Iuliu Winkler(parlamentar European, vicepresedinte al comisiei pentru comert international...). "...Societatea din Romania este fragmentata, atomizata... ..refacerea coeziunii sociale este deci obiectivul nostru primordial..." ________---------_______ Stie omul ce spune, insa nu da si Solutia coeziunii sociale, care -insasi Biblia a spus-o mii de ani in urma- este PIATRA DIN VARFUL UNGHIULUI, care tine toata lucrarea impreuna, pentru ca chiar daca -din intampare- s-ar alinia toate partidele pe aceiasi lungime de unde, riscul fragmentarii sociale nu este disparut, nimeni nu poate garanta ca urmatorul pres-edinte sau pm nu este un nebun, etc., si va distruge tot ce s-a cladit inaintea sa...Solutia este deci, continuitatea politica fara fluctuatii, care nu poate fi asigurata decat de Monarhie, si -cu costuri inalte- de cateva republici.Cred ca lucrurile sunt foarte clare
LEVST.
10 Feb 2017

Franta se mai revolta inca odata impotriva Monarhiei(de Eliza Francu) "...A doua chestiune, cu bătăie mult mai lungă și implicații mult mai adânci, este cea a imoralității nepotismului (încă le­gal). Ura față de o elită coruptă, față de ide­ea de caste privilegiate e înscrisă în ADN-ul omului de rând de la Revoluția Fran­ceză încoace. Iar François Fillon, toc­mai cel care trebuia să reprezinte idea­lu­rile republicane, se dovedește a fi un mem­bru al unei aristocrații politice care con­sideră că toate privilegiile i se cuvin din oficiu..."____---------_____ exact ce am spus de mii de ori, in multe republici, presedintii (si clicile) sunt regii neancoronati ai timpurilor apuse, ei au puteri si privilegii(cu exceptii:Elvetia, Germania,etc.) incomparabil mai mari decat a actualilor Monarhi, care pe langa rolul decorativ(dar aducator de bani - prin turism) il au si pe acela de simbol al integritatii si -bineanteles- mult mai importantul rol de PIATRA DIN VARFUL UNGHIULUI, care -REALMENTE- tine toata constructia sociala, laolalta.Mai mult, multi dinte acesti presedinti incearca chiar sa-si aranjeze functia pe viata, si chiar sa o transmita copiilor caz concret ceausescu si -mai nou- erdogan-sultanul.Iar situatia este foarte asemanatoare si la nivelele immediate de la varf, ba chiar si in teren, pe intinsul tarii.Nu este mai cinstit-si la fel de bine mult mai eficace- sa stii ca ai o Monarhie cu un contract clar si précis, decat o republica si presedintie care face totul pentru a fi o Monarhie nedeclarata, insa niciodata nu admite acest lucru? Specific pentru Romania, casta privilegiatacea politica) este din nenorocire si cea mai inculta si vicioasa, de unde rezultatele sociale si economice ale tarii sunt sub orice nivel, in comparatie nu numai cu Franta dar si cu alte tari mult mai mici si chiar fara resursele si avantajele naturale ale Romaniei.
LEVST.
15 Feb 2017

un nou episod de "civilizatie romaneasca"(ziarul Azi) Sa fie corconelul De rezerva al securitatii?!: bebica Animal inferior e ma ta care t-ea avortat cu fusul pe santz bai idiotule . Nu vezi ca nu-ti raspunde nimeni la stupizeniile care le vo mitzi zilnic ? Cine mor tzii ma-tii te plateste ca sa-ti arunci voma zilnic , in ziarul asta ? Stai draq in banca ta bai oligofrenule si nu mai minji cu ca cat numele lui Strauss , semneaza cu numele adevarat Liviu ... Sper sa fie ultima oara cind mai bo rasti in ziarul asta . Die hard , in pain . + Raspunde + Apreciaza postat acum 6 ore 50 minute | 0 Aprecieri LEVI STRAUSS esti amarat rau de tot, ce as mai putea zice, stiu ca daca imi pun mintea cu tine si la injuraturi, insulte si mizerii te bat de te svant(ca raspuns drept), dar esti prea amarat ca sa o fac...Totusi o veste proasta trebuie sa-ti dau, nu prea am de gand -chiar deloc- sa renunt la a-mi "vomita mizeriile"... Sincer, sanatate !(mentala, desigur)
LEVST.
28 Feb 2017

Comisia Europeană, avertisment după avertisment pentru România(..."tocmai de aceea Comisia Europeană monitorizează îndeaproape activitatea guvernelor naționale pentru ca acestea să nu recurgă la măsuri populiste care pot destabiliza economiile și le pot duce în criză”, a precizat şi euroalesul Siegfried Mureşan.")/// 2-Propunerea unui europarlamentar roman: Fiecare tanar din UE sa primeasca gratuit un abonament de tren pentru a vizita Europa Luni, 27 Februarie 2017 Propunerea unui europarlamentar roman: Fiecare tanar din UE sa primeasca gratuit un abonament de tren pentru a vizita EuropaEuroparlamentarul PMP Siegfried Muresan propune ca fiecare tanar din UE, care implineste 18 ani,…” _________________________——————————-_______________________ Acest euroidiot din partea Romaniei, nu este decat o unealta prostita a diverselor interese, el vrea sa se inteleaga ca SI TOTI tinerii romani vor beneficia de acest ajutor, insa nu gandeste deloc la acest lucru: in primul rand, Romania are cei mai putini tineri si apoi cine vor sari primii si constant sa valorifice acest ajutor? Cei deja cu bani sau ceva bani, cei saraci isi vor pune intrebarea la ce le este de folos un asa bilet, daca din gara din Paris (sa zicem) nu are bani nici de autobuz(sa nu amintim de taxi) pentru a merge in sutele de locuri interesante ale Frantei, ce sa mai amintim de bani de cazare, hrana si mici idulgente, cadouri, etc? Practic , vor beneficia de un asemenea avantaj doar tinerii cu ceva bani, insa in varf la toate , DE CE PE GRATIS, acest muresan nu a inteles ca nu exista free lunch, ca cineva plateste aceste „gratuitati” pe care le va suporta ABSOLUT DISPROPORTIONAT, cetateanul roman? Ca se poate acorda o oarecare reducere, este ok***, dar gratis este non-sens, mai ales privind ecuatia in care este Romania, adica -din nou- ar plati portia imensa pentru milioane de tineri, insa ar consuma cea mai mica parte, pentru ca Romania are
LEVST.
28 Feb 2017

-cont-"...pentru ca Romania are si cei mai putini tineri si saracia celor mai multi este atat de lucie incat nu-si pot permite(din motivele enumerate) aceasta calatorie, in schimb orice tanara „sarac” din occident(si mai nou din Polonia, Cehia, etc.) isi pot permite cheltuielile adiacente, asa ca ei s-ar infrupta din plin, de aceasta propunere a unui idiot util(altora) probabil ca si asta este o loaza gen fata lui isarescu, copilul lui burduja, etc., adica escroci care au furat masiv statul(si populatia ) roman si fac pe generosii cu strainii, asa cum au facut si cu padurile, pamantul si mai intreaga economie a tarii au „vandut-o” pe nimic, adica au facut-o cadou diverselor entitati, pentru comisioane si spagi mai mari decat pretul de „vanzare”..(*** aceste reduceri de pret trebuie sa fie doar pana la nivelul in care profitul scade de la -sa zicem- 30% la max. 1%, adica un ban la leu, iar statul roman poate declansa aceasta actiune pentru tinerii romani, cu reducerele respective facute proportional, astfel ca cei cu adevarat saraci sa aiba reducere in care profitul biletului sa nu treaca nici de 1%, ci 0,1%, iar din profitul total al vanzarii de asemenea bilete, acesti tineri cu adevart saraci, sa primeasca macar 20 euro/zi, ca si bani „de buzunar”…este usor sa faci pe generosul si popularul si patriotul European-mai nou- cu banii altora, mai ales cand stii-esti sigur- ca tot cei ca tine se vor infrupta din acest plocon…)
LEVST.
16 Mar 2017

Tokyo, orasul cu cei mai cinstiti oameni din lume - Intr-un an au predat politiei 32 milioane de dolari gasiti pe strada Miercuri, 15 Martie 2017, ora 23:16 (...)______________________________---------------------------------------_____________________________ Sigur ca analistii spun ca, cursurile in scoala ,de etica cat si cultura generala a japonezilor sunt la baza acestei situatii, insa cele doua motivatii directe sunt de fapt, starea de prosperitate quasigenerala (inclusiv ajutoare sociale cu adevarat eficiente) si doi, existenta FARULUI CALAUZITOR, , adica Casa Regala , care nu se schimba la fiecare 4 sau 10 ani, iar manierele lor sunt -ierarhic , din treapta in treapta- difuzate constant in popor, de unde si situatia respectiva, de altfel la marele tsunami (cativa ani in urma) chiar gangurile criminale s-au unit si au recuperat tot ce se putea si au predat totul la politie...Stim bine ca la noi(de exemplu) la o catastrofa naturala, statul trebuie sa instituie legea martiala, si chiar si asa, vor fi sute de cazuri de furt, etc., nu mai vorbim de bani si obiecte "gasite"...
LEVST.
20 Mar 2017

Who's happy, who's not: Norway tops list,... A new report shows Norway is the happiest country on Earth, ... Norway vaulted to the top slot in the World Happiness Report despite the plummeting price of oil, a key part of its economy... 2-Denmark..." (...)________________________------------------------------------____________________ Partea materiala este substantiala pentru bunastarea (si fericirea umana) , insa mult mai important este sa stii cum sa o exploatezi, nu neaparat cantitatea...Romania are inca resurse materiale peste media, insa la capitolul prostperitate individuala (si generala, de masa), se inscrie in randul tarilor africane(cele mai multe, si acolo sunt exceptii care surclaseaza Romania), tocmai pentru ca INEGALITATEA si INECHITABILITATEA sunt politici guvernamentale, iar aceasta este foarte normal intr-o republica gen cea mioritica...
Random imageUltimele stiriSTARBAG
loading...