2019-02-20 19:44


Cătălin Ivan cere EXCLUDEREA PSD din grupul socialiștilor europeni

 |  19:08
Cătălin Ivan cere EXCLUDEREA PSD din grupul socialiștilor europeni

Cătălin Ivan va cere în toamnă excluderea PSD din grupul socialiştilor europeni. Europarlamentarul fost PSD spune că va depune la începutul sesiunii Parlamentului European un dosar complet cu motivele pentru care cere această excludere.

Cătălin Ivan: Motivele pentru care cer excluderea PSD din grupul socialiștilor europeni sunt multiple. Începând cu momentul Ordonanței 13, în grupul socialiștilor din Parlamentul European s-a adunat foarte multă nemulțumire. De atunci, foarte mulți colegi, vehiculau această idee - că PSD nu mai este un partid european, nu mai este un partid democratic și că ar trebui marginalizat în grup.

Eu cred ca după cele întâmplate zilele acestea, cu violențele din Piața Victoriei, felul în care PSD înțelege să conducă țara, e mai mult decât necesar o discuție în grupul socialiștilor și voi cere chiar excluderea PSD pentru că în acest moment nu mai este un partid de stânga, nu mai este un partid democratic.

Declarațiile liderilor PSD sunt atât de evident anti-europene și antidemocratice încât e foarte simplu să fac acest dosar. Am foarte mulți colegi cu care am vorbit și m-au întrebat ce se întâmplă în România, cu PSD. În toamnă depun dosarul pentru excluderea PSD din grupul socialiștilor europeni.

Am declarat după Congresul PSD că nu mai sunt membru al PSD și mi-am declarat nulă adeziunea, nu mai fac parte din grupul PSD din Parlamentul European de mai bine de doi ani de zile. Această monstruozitate politică devenită total neeuropeană, anti-românească, în sprijinul lui Dragnea, nu mai este PSD în care eu am fost, nu am nicio mustrare de conștiință să declar că acest partid trebuie să plece din grupul socialiștilor democrați europeni.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2018-08-14

TAGURI: catalin ivan, psd, socialisti europeni
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


CORECT
14 Aug 2018

Socialistii europeni s-au facut de ras mentzinand o organizatie mafiota (psd) in randurile lor. Mafia psd OUT DIN EUROPA.
CIUMA ROSIE
15 Aug 2018

sa integreaza in absolut cu Bivolaru
CRISTESCU
15 Aug 2018

Catalin, ai dreptate dar, sunt si membri ai partidului simpli fara functii date de dragnea, care pot reforma partidul. Circ s-a facut in p.s.d. cu Nastase, Mazare, Grebla, Vlasov, vanghelie si multi altii care fomeaza lumea corupta venita si primita din toate partidele, petru ca au spalat banii sustinand la putere partidul astfel s-au protejat de a putea fi deferiti instantelor, cumparand judecatori la randul lor corupti si pusi in functii cheie.
ANONIM
15 Aug 2018

Muistul asta de cătălin...era la PE dacă nu era psd ??
ANONIM
15 Aug 2018

Aceasta organizatie mafiota (psd) nu mai poate face parte din randul socialistilor europenipentru simplul mativ ca ei NU MAI RECUNOSC VALORILE EUROPENE SI EUROATLANTICE, NU MAI RECUNOSC STATUL DE DREPT, NU MAI RESPECTA CONVENTII SI TRATATE LA CARE ROMANIA ESTE PARTE SI A ADERAT. PSD ESTE ORGANIZATIE MAFIOTA DE GENUL CELOR INTERZISE IN STATELE EUROPENE.
ANONIM
16 Aug 2018

Mai porcule tradator daca nu mai esti membru psd renunta si la calitatea de deputat European. jegosule doar romanii te-au ales ca psd-ist nu ca scursura tradatoare
Random imageUltimele stiri
STARBAG
loading...