2019-02-22 06:27


Cătălin IVAN părăsește Grupul Socialiștilor din Parlamentul European, pe care îl acuză că „ține în brațe PSD”

 |  14:43
Cătălin IVAN părăsește Grupul Socialiștilor din Parlamentul European, pe care îl acuză că „ține în brațe PSD”

Europarlamentarul Cătălin Ivan a anunţat vineri că şi-a dat demisia din grupul socialiştilor din Parlamentul European.

"Mi-am dat demisia din grupul socialiştilor din Parlamentul European, pe motiv că nu avea sens să stau atâta timp cât ei ţineau în braţe PSD, după tot ce s-a întâmplat, şi nu doar protestul de pe 10 august pe care l-am documentat, le-am trimis tot felul de materiale, ci de când a ajuns la guvernare Liviu Dragnea. Pentru că nu PSD a ajuns la guvernare, din moment ce un partid de mărimea PSD dă mandat în alb unei singure persoane să meargă să negocieze cu preşedintele României primul-ministru. Mandat în alb, eu nu am auzit vreodată nu numai în experienţa mea de 15 ani de politică, dar în ce am citit prin cărţi. Dragnea s-a dus la prima discuţie cu Iohannis despre primul-ministru fără ca cineva din partid să ştie pe cine va propune. Ăla a fost semnul că Liviu Dragnea avea puterea absolută pentru el", a spus Ivan, la o dezbatere despre alegerile europarlamentare 2019, organizată de Euroactiv România, informează Agerpres. Cătălin Ivan a trimis în urmă cu aproximativ trei săptămâni socialiştilor europeni o solicitare privind excluderea PSD din S&D, precum şi demisia sa din grup începând cu data de 1 octombrie, în cazul în care nu se va lua o decizie legată de protestele care au avut loc în 10 august la Bucureşti.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2018-09-28

TAGURI: catalin ivan, europarlamentar, demisia, psd
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


MARINELU
28 Sep 2018

Dar din functia de europarlamentar de ce nu demisionezi escrocule? Doar nu ai fost ales ca independent!
ANONIM
28 Sep 2018

Acum nu ti mai place ,te razvratesti bai jigodie vanduta Ce ai vrea ca grupul socialistilor sa tina cu tine o unealta iohanista?
ANONIM
28 Sep 2018

Ce crezi ca mai ajungi tu vreodata acolo ?Aleluia !
KRUPPIANER
29 Sep 2018

ivanushka-prostovanul, gogomanul arivist, se screme pe toate orificiile sa emita flatule puturoase numai sa nu piarda sinecura de la "brusel", stiind ca nu mai apuca sa-si propteasca dosul pe multe zeci de mii de Euroi !
NENEA GOGU
30 Sep 2018

Si asa TAIE FRUNZA LA CAINI PE BANI MULTI ...!!!!??? ATENTIE LA URMATOARELE ALEGERI.....!!!
Random imageUltimele stiri
STARBAG
loading...