2018-10-18 15:01


Cătălin Predoiu crede că Tiberiu Niţu va demisiona: Soarta lui e pecetluită

 |  11:17
Cătălin Predoiu crede că Tiberiu Niţu va demisiona: Soarta lui e pecetluită

Prim-vicepreședintele PNL Cătălin Predoiu a afirmat joi, într-o postare pe pagina sa de Facebook, că soarta procurorului general Tiberiu Nițu este „pecetluită” și vom asista la o demisie a acestuia.

"Obiectiv privind lucrurile, soarta procurorului general Nițu este pecetluită, vom asista la o demisie firească în acest context", a precizat Cătălin Predoiu.

Referitor la raportul MCV, liberalul consideră că anticorupția este binevenită în ceea ce privește capitalul românesc.

"Aud din ce în ce mai des teza că anticorupția ar fi ucis capitalul românesc pentru că mulți capitaliști români sunt acum la beci sau în anchete, iar firmele lor s-au închis. Dar ce fel de capital românesc era acesta care a ajuns la beci? Cumva clădit pe contracte pe bani publici luate prin 'licitație' pregătită de 'uleiul' corupției? Cumva ridicat prin înlăturarea concurenților neconectați politic la telefonul roșu, portocaliu, galben, verde turcoaz sau bleu ciel? Cumva injectat financiar cu credite bancare obținute fără garanții și nerambursate după ce au fost trecute prin companiile 'bidon' sau prin off-shor-urile din deșerturile Orientului Mijlociu până s-a pierdut urma banilor?", a precizat Cătălin Predoiu.

Prim-vicepreşedintele PNL a mai spus că un "alt argument fals" este acela potrivit căruia "anticorupția oprește investițiile, pentru că nimeni nu mai semnează".

"Bine că a semnat Ponta Memorandumul Rompetrol prin care a iertat o companie străină de sute de milioane. Să vedem cu cât și de unde va crește contul fundației fostului premier făcut pentru cooperarea estică", a completat Cătălin Predoiu.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2016-01-28
Citeste si:
Scandalul privind coloanele oficiale. Tiberiu Niţu, la discuţii cu ministrul Justiţiei
Ministrul Justiţiei, despre revocarea lui Tiberiu Niţu: Nu exclud nicio variantă

TAGURI: catalin predoiu, tiberiu nitu, demisioneaza, soarta, pecetluita
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


SĂ ”ZICEM” CĂ DA...
31 Ian 2016

PE CÂND ȘI-A VOASTRĂ?
Random imageUltimele stiri


loading...