2018-12-10 20:18


Cătălin Predoiu: Trenul PNL are mai multe locomotive şi va merge mai rapid în direcţia corectă

 |  12:21
Cătălin Predoiu: Trenul PNL are mai multe locomotive şi va merge mai rapid în direcţia corectă

Prim-vicepreşedintele PNL Cătălin Predoiu a declarat, vineri, că un viitor guvern al liberalilor se va baza pe formula "şefii partidului în Modrogan, şeful guvernului la Palatul Victoria". Predoiu a ţinut să precizeze că trenul PNL are mai multe locomotive şi va merge mai rapid în direcţia corectă.

"Avantajul competitiv al PNL faţă de PSD va fi conturarea unei alte paradigme de guvernare, bazată pe principiul lucrului în echipă, exprimat sintetic prin formula «şefii partidului în Modrogan, şeful guvernului la Palatul Victoria». Aş adăuga acestei formule un principiu al acţiunii multi-dimensionale bazată pe cooperarea partid (bază şi vârf) - guvern - parlament. Problemele sunt prea complexe şi provocările prea mari pentru a putea fi gestionate de un singur lider, cum s-a încercat în trecut şi se încearcă în prezent de PSD. Trenul nostru are mai multe locomotive şi va merge mai rapid în direcţia corectă. Putem oricând alinia un guvern mai bun decât al PSD", a precizat Cătălin Predoiu pentru Mediafax.

Liberalul a mai spus că viitorul Executiv al PNL va guverna " pentru România lucrului bine făcut, un proiect de ţară valabil pe minimum zece ani".

Fiind întrebat dacă desemnarea sa ca premier în cazul ascensiunii PNL la putere este o certitudine pe termen lung şi dacă există riscul repetării unui "episod Atanasiu", Cătălin Predoiu a spus că "se bizuie pe colegi', pentru că "fără sprijinul partidului, nu poţi face mare lucru la guvern".

Chestionat prin ce este mai viabil programul de guvernare - al cărui formă finală va fi aprobată la Consiliul Naţional al PNL, care se se va desfăşura în week-end la Piteşti - faţă de alte programe ale guvernelor liberale -democrat-liberale, Cătălin Predoiu a precizat că programul său "e contectat la realitate" şi propune "un concept integrat asupra naţiunii educate şi coezive, statului inteligent, economiei competitive şi societăţii incluzive, având în centru individul şi libertăţile sale".


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2015-05-23

TAGURI: catalin, predoiu, tren, pnl, multe, locomotive, merge, rapid, directie, corecta
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


CROCODILUL FLAMAND
22 Mai 2015

sincer sa fiu eu ma indoiesc de probabilitatea ca noul premier sa fie chiar omul Elenei Udrea si al lui Cocos....adica Predoiu Romanii nu sunt chiar asa de cretini...indiferent de ce credeti voi,mafiotilor Decat un premier ca tine mai bine o papusa gonflabila....cu fatza lui Udrea
MAFIA IN FLOARE - COLABORARE
23 Mai 2015

Omul este ruda cu vecina , din Plescoi . A dus-o la liceul lui din Buzau , A bagat-o in fata , la drept si avocatura . Oprea a bagat-o in Administratia Publica , Cocos in afaceri cu mafia si in pat , iar Matrozul in politica mafiei Parlamentare si servici , inclusiv pat . Spioana stie din mediu mai mult decit Serviciile , si-a batut joc de ei , despre rapirea asa zisi ziaristi , a lui prietena ei Mariejjuan .
Random imageUltimele stiri


loading...