2018-11-17 04:39


Cătălin Predoiu(PDL): “Inamicul politic este USL”

 |  12:37
Cătălin Predoiu(PDL): “Inamicul politic este USL”

Prim-vicepreşedintele PDL Cătălin Predoiu a declarat luni că inamicul politic este USL. Acesta a afirmat că reunificarea dreptei ar trebui să fie un efort comun al democrat-liberalilor şi al Mişcării Populare.

"În ceea ce priveşte Mişcarea Populară, cred că e important să realizăm cu toţii că inamicul politic este USL-ul. Şi asta este ceea ce mă preocupă. Sigur, trebuie să privim în perspectivă şi la reunirea eforturilor dreptei şi tot ceea ce trebuie să facem trebuie subsumat acestor două scopuri", a declarat prim-vicepreşedintele PDL înainte de şedinţa BPN al partidului.

Predoiu şi-a exprimat în context speranţa că europarlamentarul Cristian Preda, suspendat din PDL pe o perioadă de şase luni, nu va părăsi partidul, rugat să comenteze faptul că Preda a catalogat intrarea sa în partid ca o dovadă de oportunism.

"Legat de Cristi Preda, cred că în continuare cheia este la dânsul. Sper să nu plece din partid. Alte comentarii nu am de făcut faţă de cele pe care le-am făcut la Consiliul Naţional de Coordonare", a spus Cătălin Predoiu.

Consiliul Naţional de Coordonare al PDL a decis sâmbătă suspendarea din partid pentru şase luni a europarlamentarului Cristian Preda, pentru că în ultimii patru ani a luat poziţii publice prin care a atacat conducerea formaţiunii.

„Dragă Cristi, îţi spun cum ţi-am spus şi ţie şi colegilor din grupul reformist la toate întâlnirile pe care le-am avut: PDL e soluţia. Poate că nu e totul perfect, ai dreptate, poate că s-au făcut greşeli. Ai dreptate. Numai cine nu munceşte nu greşeşte. Dar, te rog, rămâi aici şi, dacă ceva nu îţi place, încearcă să schimbi. Încearcă să faci din PDL ceva mai bun. Eu de asta am venit aici, ca împreună să facem din nou acel PDL învingător", a spus Cătălin Predoiu în discursul rostit sâmbătă la reuniunea CNC al PDL, transmite Agerpres.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2013-07-08

TAGURI: catalin, predoiu, PDL, USL
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


loading...