2019-02-17 01:43


Cătălin Rădulescu îi pune la PUNCT pe dușmanii lui Dragnea: ”Nu toți suntem TRACTORIȘTI, unii suntem BURGHEZI”

 |  21:11
Cătălin Rădulescu îi pune la PUNCT pe dușmanii lui Dragnea: ”Nu toți suntem TRACTORIȘTI, unii suntem BURGHEZI”

Scrisoarea semnată de social-democraţii care-l contestă pe Liviu Dragnea încalcă statutul PSD. O spune la RFI deputatul Cătălin Rădulescu, în opinia căruia liderii care-i cer demisia preşedintelui formaţiunii dau dovadă de lipsă de colegialitate. El consideră că semnatarii scrisorii au interese personale şi că o schimbare a lui Liviu Dragnea nu ar duce la creşterea PSD în sondaje.

Cătălin Rădulescu îi critică pe semnatarii scrisorii anti-Dragnea: „O privesc pe de o parte cu silă, pe de altă parte cu îngrijorare, criticând neconduita şi atitudinea nestatutară a colegilor, care transmit astfel de scrisori publice”.

„Am văzut că se poziţionează o parte că discuţiile vizavi de abuzurile care s-au făcut în justiţie au adus scăderea în sondaje, ceea ce mi se pare o aberaţie incredibilă. Discută colegi care până acum aveau dosare”, spune deputatul PSD.

Cătălin Rădulescu subliniază că „disputa asta e publică, e urâtă, ne bagă pe toţi în aceeaşi oală. Totuşi, dintre oamenii ăştia nu suntem chiar... eu sunt medic chirurg, nu toţi suntem tractorişti care am ajuns vicepremieri sau eu ştiu, electricieni care am ajuns miniştri. Facem unii parte şi din familii burgheze sau semi-burgheze de pe vremuri, suntem intelectuali, nu poţi să bagi chiar pe toată lumea într-o oală şi toate mizeriile astea să se răsfrângă asupra noastră, a tuturor, din cauza unora care au nişte interese personale. Eu nu mai înţeleg ce interese au colegii mei, ca să-l dăm jos pe Dragnea? Aşa şi, dacă-l dăm jos pe Dragnea, ce se va întâmpla?”.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2018-09-19

TAGURI: psd, scrisoare, catalin radulescu, dragnea
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


MAFIA
19 Sep 2018

ce tupeu are tembelul radulescu care jefuia primarii cu firma lui de constructii.asta nu are curaj sa iasa pe strada.un condamnat.
CIUMA ROSIE PORCINA
19 Sep 2018

porcul asta de mafiot-mitraliera sa se duca la dracu
ANONIMUS
20 Sep 2018

A fi boier de boier este un lucru mare. Din pacate in PSD au ajuns toti parvenitii. Ca sa fii intelectual nu este suficient sa faci o facultate, trebuie cu mult mai mult. Lupta pentru avantaje si bani este una fara limite.
ANONIM
21 Sep 2018

https://www.mediafax.ro/politic/radulescu-o-acuza-pe-firea-de-izbucnirea-scandalului-din-psd-vinovata-principala-este-aceasta-peron-a-romaniei-17527293 ,,El a mai afirmat că PSD este ”o familie mare, cu oameni minunaţi , dar care niciodată nu va accepta trădătorii, oamenii statului paralel , delatorii, ipocriţii, oportuniştii morţi după funcţii”." Opinați că individul ar putea urmări "să fructifice" rezultatul referenumului despre familie pentru PSD ?
ANONIM
21 Sep 2018

https://www.mediafax.ro/politic/radulescu-o-acuza-pe-firea-de-izbucnirea-scandalului-din-psd-vinovata-principala-este-aceasta-peron-a-romaniei-17527293 Nu pot iubi, trădătorii , îmbârligătorii şi cei cu două feţe. O să plâng când veţi pleca şi vreau să vă văd feţele de mâine încolo. Sunteţi nişte rataţi. Dar aşa cum e finalul filmelor “The end “”, a conchis ”acelaşi deputat” Cătălin Marian Rădulescu." Mai zice și că nu este politician însă este totuși parlamentar ?
Random imageUltimele stiri

Gripa a mai făcut o VICTIMĂ Acum 12 ore | (0)
SănătateSTARBAG
loading...