2019-05-21 14:54


CCR: Legea privind declasificarea protocoalelor secrete este NECONSTITUȚIONALĂ

 |  13:58
CCR: Legea privind declasificarea protocoalelor secrete este NECONSTITUȚIONALĂ

Curtea Constituţională a României a admis, miercuri, sesizările PNL, USR, ÎCCJ şi a preşedintelui Klaus Iohannis, în legătură cu Legea privind declasificarea unor documente.

Legea viza declasificarea tuturor protocoalelor încheiate între SRI şi instituţiile judiciare.

Potrivit unor surse consultate de G4Media.ro, judecătorii constituționali au stabilit că declasificarea respectivelor protocoale trebuie să se facă prin Hotărâre de Guvern, şi nu prin lege adoptată de Parlament.

În sesizarea sa, şeful statului a apreciat că legea contravine normelor şi principiilor constituţionale, atât prin modul în care a fost adoptată, precum şi prin conţinutul normativ.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2019-01-30

TAGURI: ccr, curtea constitutionala, protocoale
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


ANONIM
30 Ian 2019

Protocoalele sunt documente LEGALE de colaborare intre institutiile statului pentru prinderea borfasilor ca draknea , valcov , tariceanu , udrea , ghita , voiculescu etc. Nici o instanta judecatoreasca nu s-a pronuntat pe aceste protocoale. Tot ce vehiculeaza in spatiul public mafia psd-alde este pentru A SCAPA EI DE PUSCARIE SI ASI SALVA AVERILE FACUTE DIN HOTZII.
ANONIM
30 Ian 2019

Ziceți ceva și de trecerile la nivel cu calea ferată ale capitalei!https://petitieonline.ro/petitie/68186155.Distribuiți!Semnați,oameni buni!
ANONIM
30 Ian 2019

@ ANONIM DE CALE FERATA Mai dute in ..da matii oadata pentru totdeauna cu trecerea TA pe lumea ailalta....CAUTA UN PSIHOLOG SA-TI FACA O INJECTIE ....
@ANONIM 3
31 Ian 2019

Dormi mai departe în ignoranță și în dobitocie,dobitocule care ești dobitoc!De-aia nu mai scapă capitala de traficul rutier de coșmar.E alcătuită din dobitoci ca tine fără simț civic ce merg pe principiul "Las-o,bă,că merge-așa".Somn ușor!
Random imageUltimele stiri


STARBAG