2019-02-21 07:51


Ce a discutat Iohannis cu Grindeanu: ”Nu a fost gaură în buget, nu a plecat nimeni cu banii acasă”

 |  16:23
Ce a discutat Iohannis cu Grindeanu: ”Nu a fost gaură în buget, nu a plecat nimeni cu banii acasă”

Discuția cu premierul Sorin Grindeanu pare să-l fi mulțumit pe președintele Iohannis. Șeful Statului a cerut detalii despre bugetul pentru 2017 și a obținut promisiuni de la guvernul PSD.

”Am analizat efectul primelor măsuri luate de Guvern. Am solicitat informatii despre bugetul pentru 2017. După părerea mea, e important să avem un buget sustenabil, un buget solid, să ne încadrăm într-un deficit de 2%, avem promisiuni că aceste lucruri vor fi realizate.

Se lucrează pe buget și discuțiile au fost de natură să vedem care sunt intențiile Guvernului. Datele cu care au venit premierul și ministrul de finante le aveam si noi, le-am comparat.

Din motive pe care nu le cunosc s-a vehiculat greșit termenul de gaură la buget, trebuie să explice cei care au lucrat, nu a plecat nimeni nu banii acasă.

E bine să o luăm încet cu anchetările parlamentului, să nu se ducă discuția la nivel de contre politice” a declarat președintele Iohannis după întâlnirea cu Sorin Grindeanu.

Președintele Klaus Iohannis l-a invitat pe premierul Sorin Grindeanu la Palatul Cotroceni, alături de ministrul de Finanțe, Viorel Ștefan. Președintele a spus că vrea să afle de la cei doi cum vor pune în aplicare programul de guvernare al PSD și de unde vor găsi surse de finanțare.

La Palatul Cotroceni, președintele s-a lăsat așteptat. A venit cu un singur consilier la întâlnirea programată tot de el. Presa a avut acces doar pentru un minut.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2017-01-11

TAGURI: intalnire, iohannis, grindeanu, buget, program guvernare
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


PLAVANUL
11 Ian 2017

Sa lasat asteptat Ce poti sa i ceri unui falsifica tor si masluitor hot si arogant A VAZUT SI EL CE GUVERN DE RAHAT A PUS """"GUVERNUL MIIEU" ""AR FI TREBUIT DAT PE M ANA PROCURORILOR CU TOT C U GUVERNUL ZERO GUVERNU L SABOTOR
TOM DEREGE TOT
11 Ian 2017

Taci dracului jigodie P SD-ista,ca esti prost, tu n-ai cum sa stii, dar sufera altii, asa-i si cand mori, tu nu stii, dar sufera altii. ........
SAVU DAN
11 Ian 2017

Eiii se mai trejeste cate un prost de PSD ist Pa durea fara uscaciuni nu e ste asa ka mai sunt unii gen vãrsta a III a cre n u au nici o treaba cu vii torul copiilor lor se gan desc numa la ei
MAI MAIMUTE DROGATE
11 Ian 2017

De ce sufera altii drogat ule ?ca a taiat banii cel or 4 demnitari printre ca re si lui insusi ? ca a dat liber la studenti pe cfr ca a taiat taxele a iurite gen taxa tv si rad io la case mortuare sila sire de paie ca a redu s tva ul etc etc ? chia r ca sunteti prosti si de generati creere spalate de Soros ? sunteti posta cii de 20 de bani postare a a lui ciolos din incin ta guvernului Cand a plec at v a lasat balta asa i? Nu va da 30 de bani deoa rece nu stiti sa scrieti SCOALA FACE TAMPITI (a gramatilor )
ANONIM
11 Ian 2017

Bosorogilor cu creerele s palate de latrina 3 si ha znaua lui ghita fugaru la sati politica si mergeti si va plimbati ca pension arii din occident.Nu va s aturoti de minciunile slu gilor lui voiculescu pusc ariasu .Acum sunteti slug ile prostiilor lui dragne a puscariasu care a cazut in betia puterii.Cand de schide gura un analfabet de pesedist auzi doar cuv intele lui gadea si ciuta cu. Asa de rau i-a INDOBI TOCIT PE CRETINI LATRINEL E TV.
BINE CEL CU PLAVANUL
11 Ian 2017

sA DAI JOS UN GUVERN BU N SI SA PUI NISTE AMATOR I E CHIAR DE RASUL CURCIL OR cA LA PROSTI ! Pe de alta parte se vede ca to tul se face pe dos la io hanis binele este luat ca rau iar raul este pus la rang de cinste S A ZV ARCOLIT S A SUCIT IN ASA FEL CA OMUL DE RAND SA FI E ADUS CU GATUL LA PAR NU SE VREA CRESTERI ALE S ALARIIKOR DAR JECMANE SC SI FURA au cheltuit dar nu au strans nici un banut la buget DE FONDUR I EUROPENE NICI NU SE PU NE PROBLEMA CA NU AU STIU T CUM SA FACA cUM VREI S A TRAIESTI CA IN OCCIDENT ASA? MERSI DAR NOI NU VR EM ASA!in occident hotii sunt mai rari sefii de st at nu fura flote si case Ei sunt alesi sa condu ca tara nu sa fabrice dos are penale la oameni cins titi Stiti ce drama traie ste familia GUTAU ?STITI CA COPII LOR SUNT DE NERE CUNOSCUT SI STAU PRIN SPI TALE asa vreti sa traim ? mersii dar noi nu vrem!
Random imageUltimele stiri
STARBAG
loading...