2019-02-16 20:40


Ce a discutat Iohannis cu liderii europeni la Malta

 |  18:38
Ce a discutat Iohannis cu liderii europeni la Malta

Preşedintele Klaus Iohannis a precizat, vineri, că în pauzele reuniunii Consiliul european informal a avut foarte multe discuţii cu aproape toţi liderii europeni, care sunt îngrijoraţi şi speră ca România să facă tot ce se poate pentru a rămâne ferm pe calea statului de drept.

”Trebuie să spun că am avut în pauzele care au fost atunci programate foarte multe discuţii cu aproape toţi liderii europeni. Lumea a vrut să ştie de la mine ce se întâmplă în România, cum evoluează situaţia şi nici nu aş putea să reiau toate discuţiile, ar dura mult mai mult, însă este important să se ştie că toţi sunt interesaţi, toţi sunt îngrijoraţi şi toţi speră ca România să facă tot ce se poate pentru a rămâne ferm pe calea statului de drept”, a afirmat preşedintele Iohannis.

Şeful statului a precizat că toţi au apreciat foarte mult faptul că românii au o voce puternică şi au rămas impresionaţi când le-a spus că sute de mii de români au ieşit în stradă pentru a protesta pentru statul de drept în România.

”Toţi, repet, toţi ar regreta profund dacă România ar face paşi care ar îndepărta-o de la statutul de stat de drept”, a subliniat Klaus Iohannis.

Preşedintele Iohannis a participat, vineri, la Consiliul european informal care s-a desfăşurat în Malta.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2017-02-03

TAGURI: iohannis, lideri europeni, malta, consiliul european
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


GHINION
03 Feb 2017

Orice om inteligent ,care vrea să se informeze,apelează la mai multe surse ....Nu numai la sursa ce a provocat aceste mișcării POATE SA SE LAUDE ....ESTE MIȘCAREA LUI
Random imageUltimele stiriSTARBAG
loading...