2018-10-24 08:02


Ce a discutat Ponta cu Iohannis la Cotroceni

 |  22:23
Ce a discutat Ponta cu Iohannis la Cotroceni

„Putem acoperi reducerea TVA la 20%”, a declarat premierul Victor Ponta într-o intervenţie la RomâniaTV. Aşa s-au înţeles Victor Ponta miercuri la Cotroceni cu preşedintele Klaus Iohannis.

"Amândoi credem că, dacă codul fiscal nu va fi o bătălie politică, e foarte bine pentru cine investeşte bani în România. Cred că discuţia de azi a fost constructivă şi pozitivă." este concluzia la care au ajuns premierul şi şeful statului miercuri.

„Codul fiscal nu trebuie să fie o dispută politică, trebuie adoptat într-un consens politic.”susţine Ponta. Referitor la pretenţiile salariale ale celorlalte categorii bugetare, premierul a spus: Dacă cere toată lumea odată, nu se poate. Creşterea din sănătate va fi cuprinsă în legea salarizării. Acolo se vor reglementa toate salariile bugetarilor. Am luat măsura mai repede cu medicii pentru că existau deja banii, economisiţi de ei, prin cardul de sănătate şi alte măsuri. Dacă s-ar putea, aş da de mâine salarii de 5.000 de euro medicilor, ca în Germania.”

Întrebat de ce a preferat Oprea să se vadă mai devreme cu Iohannis, Ponta a declarat că: „Oprea a anunţat că susţine Codul Fiscal, aşa că nu vreau să comentez mai mult.”


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2015-08-19

TAGURI: ponta, iohannis, cotroceni, tva, salarii bugetari
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


ANONIM
19 Aug 2015

AU DISCUTAT CAND ISI VOR PREZENTA FIECARE PUBLIC CERTIFICATELE MEDICALE ELIBERATE DE O CLINICA RESPONSABILA DIN U.E. PT A-SI PREZENTA FIECARE LIPSA DE DISCERNAMANT.
Random imageUltimele stiri


loading...