2018-12-14 07:25


Ce a discutat preşedintele Camerei Deputaţilor cu ambasadorii SUA şi Marii Britanii

 |  07:57
Ce a discutat preşedintele Camerei Deputaţilor cu ambasadorii SUA şi Marii Britanii

Preşedintele Camerei Deputaţilor, Valeriu Zgonea, a declarat, miercuri, că a discutat cu ambasadorii SUA şi Marii Britanii despre agenda din România şi învestirea Guvernului Dacian Cioloş. Zgonea a ţinut să le transmită acestora că România este o ţară stabilă cu o anumită predictibilitate şi transparenţă în deciziile pe care le ia.

"Am vorbit şi despre situaţia agendei din România, am informat că avem un nou Guvern, că este o ţară stabilă cu o anumită predictibilitate şi transparenţă în deciziile pe care le luăm. Pentru noi, având în vedere că şi cu SUA şi cu Marea Britanie avem parteneriate strategice, este important să dăm acest mesaj", a afirmat preşedintele Camerei Deputaţilor, potrivit Mediafax. 

Valeriu Zgonea a mai spus, în contextul evenimentelor din Europa, că România este un furnizor de securitate în regiune.

"Având în vedere şi evenimente care sunt în curs de desfăşurare în Europa şi care fragilizează situaţia stabilităţii şi securităţii anumitor state, pentru noi este important că suntem cea mai sigură ţară din această zonă şi suntem şi un furnizor de securitate pentru statele din zonă", a completat Valeriu Zgonea.

Preşedintele Camerei Deputaţilor le-a mai spus celor doi ambasadori că lucrurile sunt stabile şi predictibile în România.

"Sigur că am informat că lucrurile sunt stabile, sunt predictibile, sunt la locul lor, aşa cum au fost şi în guvernarea PSD-UNPR-ALDE şi că noi susţinem acest guvern în tot ceea ce înseamnă măsuri şi angajamente pe care statul român şi le-a luat în diferite zone", a precizat Valeriu Zgonea.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2015-11-19

TAGURI: discuta, presedinte, camera, deputatilor, ambasador, sua, marea, britanie
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


ANONIM
19 Noi 2015

CHEFERISTUL amorizat nu poate discuta decat de cum se poate schimba MACAZUL pe sina de cale ferata sau cum sa fluture steagul pt a indica liber sau ocupat pe sina.Ro este condusa de IDIOTI si CRETINI..........
MARIA
20 Noi 2015

Alt servitor si tradator al romanilor;cum se gasesc(si se aleg intre ei) unii pe altii toti lingaii astia,fara coloana vertebrala a demnitatii...miriapozi,rime ce pot fi...din cauza lor am ajuns unde suntem.Pacat de aceasta tara si acest popor condus de o mina de rime...altii au murit ptr. niste idealuri in alte vremuri.ca tara sa nu fie subordonata strainatatii si acestia au ingenuncheat-o...cred ca NICIODATA nu a fost ROMANIA in aceasta situatie ingrata!!!
Random imageUltimele stiri


loading...