2019-04-24 07:11


Ce fost ministru PSD îl atacă pe premierul TUDOSE: „Soarta lui se va decide la partid...”

 |  21:07
Ce fost ministru PSD îl atacă pe premierul TUDOSE: „Soarta lui se va decide la partid...”

Deputatul Rovana Plumb, vicepreședinte al PSD și fost ministru delegat pentru Fondurile europene în Guvernul Tudose, a declarat luni că nu i se pare normal să se dea o "serie întreagă de declarații" din partea premierului care nu coincid de multe ori cu poziții ale altor colegi de partid.

"Întotdeauna sunt de partea PSD. (...) Sinceră să fiu, nu mi se pare normal să se dea o serie întreagă de declarații din partea domnului premier care nu coincid de multe ori cu pozițiile pe care le au colegii sau colegele noastre", a afirmat Plumb, la Palatul Parlamentului, potrivit Agerpres.

Întrebată dacă Mihai Tudose riscă soarta lui Sorin Grindeanu din cauza acestor ieșiri publice, deputatul PSD a răspuns: "Asta se va decide în partid. Nu pot eu să spun în momentul de față ce se va întâmpla".

Rovana Plumb a pledat pentru stabilitate și liniște și a spus că ceea ce s-a întâmplat zilele trecute în Piața Victoriei este anormal pentru o societate democratică.

"Important este că românii au nevoie de stabilitate, de liniște. Eu cred că perioada scandalurilor trebuie să se sfârșească o dată și nu sunt de acord cu niciun fel de manifestare de violență. Ceea ce s-a întâmplat zilele trecute mi se pare anormal într-o societate democratică. Lucrurile au degenerat, nu mi se pare normal ca, atunci când o autoritate publică decide să organizeze un eveniment și are toate autorizațiile legale, să nu fie respectate prevederile legale", a susținut vicepreședintele PSD.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2017-12-04

TAGURI: rovana plumb, psd, tudose, premier, ministru
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


CAMILA RODELA
05 Dec 2017

Buna ziua, prietenii mei sunt Camila Rodela si sunt din Michigan, United Sunt aici pentru a depune mărturie despre lucrările bune ale lui DR.OGAGA ​​KUNTA în My Sotul meu și eu am fost căsătoriți de 27 de ani cu doi copii. Doar acum doi ani totul a venit până la capăt. Voiam soțul meu înapoi și am cerșit dar el nu a ascultat niciodată, așa că am dat peste câteva mărturii despre asta vrăjitoare specială. Unii oameni au mărturisit că ia adus Ex iubit înapoi, unii au mărturisit că el restaurează uterul și vindecă cancerul și altele cum a adus înapoi iubitul ei ex, iar la sfârșitul mărturiei ei, eaivorțul și de asemenea vraja pentru a obține o slujbă bine plătită așa mai departe. El este uimitor, am întâlnit și unul mărturie particulară, era despre o femeie numită Vera, ea a mărturisit despre ea cum a adus înapoi iubitul ei ex, iar la sfârșitul mărturiei ei, ea a scos emailul. După ce le-am citit toate acestea, am decis să încerc. eu la contactat prin e-mail și mi-a explicat problema ceea ce trebuie să fac, am făcut-o și soțul meu sa întors la mine. Ne-am rezolvat probleme, și am fost chiar mai fericit decât oricând înainte DR.OGAGA ​​KUNTA esti a omul înzestrat și nu-l voi opri publicându-l pentru că e minunatom. Dacă aveți vreo problemă și căutați un adevărat și autentic vrăjitoare, încercați-l oricând, este răspunsul la problemele dvs. Poti contactați-l prin e-mail: ogagakunta@gmail.com și rezolvați problemele ca mine.Ea poate rezolva următoarele probleme și mult mai mult. (1) DACĂ VREAȚI EX-BACK (2) VREAȚI SĂ CONVENȚI SOSIUNEA DUMNEAVOASTRĂ PENTRU ÎNCĂLCAREA DIVORȚIEI (3) VĂ RUGĂM SĂ VĂ PROMOVAȚI ÎN OFICIUL DVS. (4) VREI BĂRBAȚI BĂRBAȚI ȘI FEMEILE POTRIVITĂ VĂ ACUM ATRACTIV (5) DACĂ DORIȚI SĂ CONCEPTAȚI UN COPIL (6) VREI DUMNEAVOASTRĂ (7) VEI DUMNEAVOASTRUL DUMNEAVOASTRĂ PENTRU AI IUBI DOAR PENTRU
Random imageUltimele stiri


STARBAG