2018-12-16 13:44


Ce i-a transmis IOHANNIS noului PREŞEDINTE al Franţei, Emmanuel MACRON

 |  09:53
Ce i-a transmis IOHANNIS noului PREŞEDINTE al Franţei, Emmanuel MACRON

Preşedntele Klaus Iohannis a ţinut să-i transmită luni dimineaţă un mesaj de felicitare noului şef de stat francez, Emmanuel Macron, în care își exprimă disponibilitatea de a lucra împreună cu acesta pentru aprofundarea relațiilor româno-franceze și relansarea proiectului european.

"Cu ocazia victoriei dumneavoastră în alegerile prezidențiale din Republica Franceză, doresc să vă adresez, în numele meu personal și al poporului român, cele mai calde felicitări, împreună cu urări de deplin succes în exercitarea înaltelor responsabilități ce v-au fost încredințate. Prin alegerea dumneavoastră, poporul francez s-a pronunțat ferm și clar în favoarea continuării implicării Franței în susținerea proiectului european. România dorește să contribuie, alături de Franța și de celelalte state partenere, la relansarea și aprofundarea acestui proiect esențial, astfel încât să putem oferi mai multă securitate și prosperitate cetățenilor noștri, într-un context marcat de multe provocări și incertitudini", se arată în mesajul lui Klaus Iohannis.

"Folosesc acest prilej pentru a vă asigura de întreaga mea disponibilitate de a lucra împreună cu dumneavoastră la aprofundarea relațiilor privilegiate dintre România și Franța, pe baza Parteneriatului strategic solid existent între țările noastre. Sunt convins că Sezonul cultural comun din 2018 — 2019 va reprezenta și el o ocazie excelentă pentru a scoate în evidență bogăția și diversitatea relațiilor noastre", mai afirmă președintele României.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2017-05-08
Citeste si:
ANALIZĂ.Cine este și ce planuri are Emmanuel MACRON, noul președinte al FRANȚEI
MACRON, 39 de ani, cel mai tânăr PREȘEDINTE din istoria Franței. Ce a declarat contracandidata sa, Marine LE PEN, după anunțarea rezultatelor

TAGURI: klaus iohannis, mesaj, emmanuel macron, presedinte, franta
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


loading...