2019-02-22 16:37


Ce îi transmite Ludovic ORBAN lui Dacian CIOLOȘ. Care sunt relațiile dintre noul lider PNL și fostul premier tehnocrat

 |  16:34
Ce îi transmite Ludovic ORBAN lui Dacian CIOLOȘ. Care sunt relațiile dintre noul lider PNL și fostul premier tehnocrat

Președintele PNL, Ludovic Orban, a declarat că "ar fi o decizie neinspirată" ca fostul premier Dacian Cioloș să construiască un partid, pentru că acesta ar cauza "o fărâmițare suplimentară" pe scena politică.

Întrebat într-un interviu difuzat duminică de postul Digi 24 dacă îl vede pe Cioloș construind un partid nou pe scena politică, Orban a răspuns: "Cred că ar fi o decizie neinspirată din partea domniei sale să se apuce să mai construiască un partid pe dreapta sau mă rog (...) în zona ne-PSD, pentru că ar fi o fărâmițare suplimentară", informează Agerpres.

Totodată, Orban nu consideră că un partid nou al lui Cioloș ar lua voturi de la PNL. "Nu cred că ar lua voturi de la Partidul Național Liberal, sincer (....) Poate ar reuși să reactiveze politic anumite segmente, dar care nu sunt foarte puternice din punct de vedere numeric", a declarat liderul PNL.

Orban a mai spus că se află "în relații normale" cu Cioloș, precizând că acesta știe că "dacă vrea, poate în orice moment să se înscrie în PNL".


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2017-07-02

TAGURI: orban, ciolos, pnl, premier, partid
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri
STARBAG
loading...