2019-02-22 23:15


Ce MESAJ suprinzător transmite premierul Mihai TUDOSE de Anul Nou

 |  18:01
Ce MESAJ suprinzător transmite premierul Mihai TUDOSE de Anul Nou

Premierul Mihai Tudose vine cu un mesaj surprinzător de Anul Nou. Pe lângă clasicele urări, premierul a ținut să facă un apel la unitatea națională, cu atât mai mult cu cât intrăm în Anul Centenarului.

”Dragi români,

Atunci când ne gândim la țara noastră, fiecare dintre noi are reprezentări diferite. Dar indiferent de raportările personale, cred că România trebuie să însemne mai mult decât ”tu” sau ”eu”, decât ”ei” sau ”voi”. Mai presus de orice, România este despre ”noi” și despre românii care nu încetează nicio clipă să creadă în această țară.

Mi-aș dori ca în anul 2018, anul Centenarului Marii Uniri, să avem puterea de a transforma fiecare reușită individuală într-una de grup, așa cum au fãcut înaintașii noștri. Numai împreunã, uniţi și solidari, putem ţine vie conștiinţa româneascã și putem duce România 100 de ani mai departe.

La mulți ani, români! La mulți ani, România ! La mulţi ani, Generaţie Centenar!”, scrie Mihai Tudose.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2017-12-31

TAGURI: mesaj, anul nou, mihai tudose
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


MAFIA PSD
01 Ian 2018

De la 1 ianuarie 2018 mafia psd nu va mai indexa pensiile cu rata inflatiei care este cea mai mare din Europa.O parte din salarii va fi diminuate , rata somajului se va accentuaiar o parte din tineri care li s-a taiat banii din pilonul doi de pensii vor lua drumul strainatatii. Mafia psd a distrus economia, acalcat cu bocancii jegosi legile justitiei si-a BATUT JOC DE PROPRIUL ELECTORAT prin manipulare si minciuna . Drak-nea si olguta i-au saracit tot mai mult pe pensionari prin mariri de taxe si impozite locale de la 1 ianuarie 2018. Iar pentru toate aceste nenorociri provocate de ciumatii rosii sa stiti dragi votanti ai bolsevicilor ca vinovat e SOROS. MULTUMITZILE VOTANTI AI CIUMEI ROSII LUIgadea si ciutacu pentru cat de bine va spalat CREERELE CU MINCIUNILE LOR ABOMINABILE.
@MAFIA PSD
03 Ian 2018

sper sa crapi jigodie nebuna Mars la spitaul de nebuni!!
@ MAFIA PSD
04 Ian 2018

MAI BINE CRAPA TU JIGODIE COMUNISTA .
Random imageUltimele stiri
STARBAG
loading...