2019-04-26 03:26


CE ORDINE le-a trasat GRINDEANU miniștrilor în prima ședință de Guvern

 |  22:39
CE ORDINE le-a trasat GRINDEANU miniștrilor în prima ședință de Guvern

Cabinetul Grindeanu s-a instalat, miercuri seara, în sala de ședințe de la Palatul Victoria. Membrii guvernului nu par a avea o misiune ușoară: premierul Grindeanu i-a pus deja la treabă!

”Responsabilitatea care apasă pe umerii fiecăruia dintre noi e o responsabilitate dată de votul românilor, de votul de azi din parlament şi care ne obligă să punem în aplicare programuld e guvernare 2017-2020.

Mâine dimineaţă la ora 9 fiecare ministru merge şi preia ministerul pt care a fost votat în parlament, la ora 9...totodată, vă rog să faceţi un inventar al problemelor urgente pe fiecare minister, astfel încât vineri la următoarea şedinţă de guvern să le prezentaţi.

Azi avem pe ordinea de zi două puncte, un proiect de lege privind abilitarea guvernului de a emite ordonanţe şi un proiect de OUG pt stabilirea unor măsuri în administraţia publică centrală. Sunt lucruri absolut necesare pt a funcţiona cum trebuie şi pt a da posibilitatea parlamentului să adopte acest proiect de lege.

Campania a trecut, avem toate avizele pt cele două, campania a trecut, deja intrăm în pâine şi trecem la fapte, mulţumesc reprezentanţilor presei” le-a spus Grindeanu miniștrilor în prima ședință de Guvern.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2017-01-05
Citeste si:
Culisele primei ședințe a Guvernului Grindeanu
Premierul Grindeanu s-a ales cu PLÂNGERE LA POLIȚIE. Iată ce a făcut
Prima decizie a lui GRINDEANU. Vezi pe cine a numit secretar general
Doi dintre miniștrii lui GRINDEANU au uitat să jure pe BIBLIE

TAGURI: grindeanu, premier, sedinta de guvern
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


STARBAG