2016-10-24 08:35

POLITICA


Ce răspuns îi dă Alina Gorghiu lui Tăriceanu

 |  19:33
Ce răspuns îi dă Alina Gorghiu lui Tăriceanu

Președintele PNL, Alina Gorghiu, reacționează după ce Călin Popescu Tăriceanu i-a profețit că va fi săltată de DNA pentru a i se face loc lui Dacian Cioloș, Gorghiu susține că nu este interesată de profețiile lui Tăriceanu și consideră că acestea sunt discursuri cu iz electoral.

”Este o profeție care nu mă interesează, însă văd tot mai mult un discurs asemănător între Tăriceanu, Ponta și Băsescu. Este o miză care dintre cele trei partide ALDE, PSD sau PMP vor reuși să distrugă DNA.

Eu nu cred că dosarele în România au legătură cu alegerile, cred însă că mesajele alarmiste ale domnului Tăriceanu au foarte mare legătură cu alegerile. Din punctul meu de vedere este strict un discurs electoral și un discurs care îmi arată mie de ce domnul Tăriceanu și gașca nu ar trebui să fie votați”, a declarat Alina Gorghiu, la B1 TV.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2016-10-18

TAGURI: alina gorghiu, tariceanu, dacian ciolosComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image

Citeste si...

Alina Gorghiu: PNL şi USR vor susţine propunerea Dacian Cioloş premier Alina Gorghiu a declarat duminică seara, în cadrul unei emisiuni la Antena 3, că PNL şi USR vor... 17 Oct 2016 | (1)
Gorghiu: Principiile de la care pornește proiectul lui Cioloș, compatibile cu programul PNL Președintele PNL, Alina Gorghiu,a precizat luni, într-o postare pe pagina sa de Facebook,... 18 Oct 2016 | (0)