2018-09-24 14:41


Ce RELAȚIE are premierul Tudose cu președintele Iohannis

 |  21:04
Ce RELAȚIE are premierul Tudose cu președintele Iohannis

După ce l-a avertizat pe premier, la învestire, să renunţe la "ţopăiala fiscală", preşedintele Klaus Iohannis nu s-a mai amestecat în politica fiscală a Guvernului, afirmă Mihai Tudose, într-un interviu pentru Agerpres.

"Domnia sa s-a rezumat la lucruri de interes comun aflate pe agenda publică sau nepublică. În ceea ce priveşte Bruxelles-ul, în ceea ce priveşte Moldova, fără niciun fel de altă implicare în ceea ce priveşte politica fiscală a Guvernului. Dar, ştiţi, a fost atunci... noi a trebuit să răspundem nu la ce am făcut sau la ce voiam să facem noi, ci la acuzaţii din partea chiar şi a presei, că nu ştiu ce vrem să luăm noi, zahărul din ceaiul nu ştiu cui. Nu s-a întâmplat", a declarat premierul.

Mihai Tudose a afirmat că vorbeşte cu preşedintele la telefon, relaţia fiind una normală. "Este preşedintele CSAT, este preşedinte României. (...) Da, am mai discutat la telefon. Am discutat despre Moldova, când am fost în Moldova. Despre orice vizită în străinătate l-am informat. O relaţie normală, instituţională", a declarat premierul.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2017-08-01

GALERIE MEDIA


TAGURI: premier, tudose, presedinte, iohannis
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


Apa Nova

loading...