2018-12-15 23:49


Ce sfat îi transmite Alina Gorghiu lui Liviu Dragnea

 |  17:18
Ce sfat îi transmite Alina Gorghiu lui Liviu Dragnea

Klaus Iohannis a anunțat că nu va propune un premier care să fie urmărit penal sau condamnat, iar liderii PSD îl acuză că se antepronunță și că încalcă prevederile Constituției. Alina Gorghiu are un sfat ironic pentru adversarul său din fruntea PSD.

"Am senzaţia, câteodată, că declaraţiile dlui Dragnea vin într-o ţară în care nu există reguli, nu există o ordine, nu există nimic. Într-un stat democratic ţii cont de nişte rigori. O persoană condamnată este o persoană condamnată. Până una-alta, dacă refuzăm să credem în justiţia din România înseamnă că nu mai avem ce căuta în România. Dar, dacă avem o hotărâre judecătorească, ce spune că suntem condamnaţi pentru o anumită infracţiune, avem obligaţia să o respectăm. Eu vă mărturisesc că nu ştiu ce mai caută dl Dragnea în Parlamentul României. Dacă avea decenţă, indiferent că se simte înlăuntrul domniei sale vinovat sau nevinovat, ar fi trebuit să facă pasul lateral şi să spună: "nu mânjesc imaginea Parlamentului cu problema mea' şi s-ar fi dus domnia sa acasă şi ar fi făcut cu totul şi cu totul altceva", a afirmat Gorghiu, la Palatul Parlamentului.

Ea a menţionat că PNL a renunţat la cei cu probleme penale şi s-a diferenţiat "de un PSD care astăzi e surprins şi deranjat că este posibil ca în România preşedintele să nu pună un prim-ministru condamnat".

"Parcă nu mai vedem care e normalitatea în România - discutăm de condamnaţi ca propuneri de prim-miniştri, discutăm de urmăriţi eventual la Curtea de Conturi şi la toate instituţiile de control şi hai să îi băgăm în puşcărie pe ăia nevinovaţii. Inversăm scara valorilor în România. Nu am nicio problemă cu dl Dragnea, doar că, dacă ar fi raţional, şi şi-ar pune picioarele într-un lighean cu apă rece, ar înţelege că nu are legătură cu sigla PSD, cu faptul că dânsul este un reprezentant vajnic al stângii, nu are legătură cu nimic altceva decât cu situaţia juridică a domniei sale", a susţinut preşedintele PNL.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2016-10-04

TAGURI: alina gorghiu, liviu dragnea, iohannis
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


COSTICA PACURARU
04 Oct 2016

Afacere de top! Vrei sa incepi o afacere care sa-ti aduca rapid castiguri? Acum este momentul sa actionezi si sa urmezi instructiunile unui sistem de afacere care deja i-a incantat pe toti cei care au inceput! Nu trebuie sa recrutezi oameni! Pur si simplu castigi bani, repede si usor! Te astept sa-mi ceri mai multe detalii la adresa de email: pacurarucostica1963@gmail com http://bit.ly/29ypMJN COSTICATIO.BetterThanYouTube.com
Random imageUltimele stiri


loading...