2018-12-16 19:50


Ce sfaturi îi dă Crin Antonescu lui Dacian Cioloş

 |  20:21
Ce sfaturi îi dă Crin Antonescu lui Dacian Cioloş

Fostul preşedinte al PNL, în prezent doar senator, Crin Antonescu are sfaturi pentru Dacian Cioloş: să preia PNL sau să înființeze un partid.

”Poți să faci politică fără să fii înscris într-un partid. Am o prețuire deosebită pentru Dacian Cioloș care a făcut politică la nivel înalt. Dacă vrea să schimbe ceva ar fi bine să o facă din interiorul unui partid politic. El conducând un guvern face politică. Sper să facă politică într-un partid. Nu strada face și desface guverne. Ea poate să dea jos un guvern. E de neacceptat ca strada să facă un guvern, nu se întâmplă nicăieri. Eu îmi doresc ca Dacian Cioloș să-și asume un rol politic fățiș cât mai curând.

Reformă nu pot face decât partidele, eficiente, profunde.

Dacian Cioloș trebuie să-și asume să preia un partid, și anume PNL, că nu cred că se va duce la PSD, sau să înființeze un partid pe care să îl conducă. Nu se va putea face nicio reformă dacă domnul Cioloș nu va putea face această opțiune.”, a spus Crin Antonescu la România TV.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2015-11-24

TAGURI: guvern, pnl, crin antonescu, dacian ciolos
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


ANONIM
25 Noi 2015

CRIN ANTONESCU poate sa-l sfatuiasca pe CIOLOS sa ia, asa cum a procedat el un milion de euro de la GIGI BECALI dupa care sa se retraga din activitatea publica.Acest CACARAU nu avea si nici nu are ce cauta in viata publica este un tromboniste caruia ii poate TURUI GURA ore in sir fara sa spuna nimic
Random imageUltimele stiri


loading...