2019-04-19 09:39


Ce spun protestatarii REZIST după întâlnirea cu premierul Tudose

 |  14:07
Ce spun protestatarii REZIST după întâlnirea cu premierul Tudose

Reprezentanţii organizaţiilor civice care s-au întâlnit cu premierul Mihai Tudose au anunţat, la finalul discuţiilor, că rezultatul nu este îmbucurător şi că, din punctul lor de vedere, soluţia este continuarea protestelor până când vor fi oprite cele trei legi ale justiţiei, precum şi modificările la Codurile penale.

"Din cele trei solicitări, am primit un singur răspuns - pe sesizarea Comisei de la Veneţia. A spus că în următoarele zile se va interesa ce discuţii a avut ministrul Justiţiei cu Comisia şi va lua o decizie în consecinţă.  Această întâlnire nu a fost îmbucurătoare şi, din punctul nostru de vedere, soluţia este continuarea protestelor până când aceste legi ale justiţiei şi modificările la Codurile penale vor fi stopate", a declarat Mihai Poliţeanu, la finalul întâlnirii, potrivit News.ro.

Solicităm demiterea lui Tudorel Toader care nu mai e un partener credibil pentru societatea civilă sau pentru partenerii externi. Am primit un singur răspuns pe sesizarea comisiei de la Veneţia. Premieurl a spus că se va va înteresa asupra discuţiilor pe care ministrul Justiţiei le-a avut cu Comisia de la Veneţia. Această întâlnire nu e îmbucurătoare. Soluţia e în continuare aceeaşi: proteste şi iar proteste", au spus reprezentanţii Corupţia Ucide, citati de stiripesurse.ro.

La întâlnirea cu premierul au participat şapte reprezentanţi ai organizaţiilor civice: Alexandru Socol – Corupţia Ucide; Ciprian Ciocan – Vă Vedem din Sibiu, Laurenţiu Ştefănescu – Iniţiativa Timişoara, Marius Deaconu – Alianţa Naţională a Organizaţiilor Studenţeşti din România, Mihai Poliţeanu – Iniţiativa România, Mihai Tudorică - #REZISTENŢA, Radu Dumitriu – delegat al organizaţiilor din Diaspora.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2017-12-27

TAGURI: tudose, protestatari, rezist, intalnire, ong
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


KIMBERLY K.
27 Dec 2017

Legea nr.61/1991 !
@ KIMBERLY
27 Dec 2017

REACTUALIZAREA LEGII 18 , V-A TRANSFORMA SENATUL SI CAMERA DEPUTATILOR IN DOUA CAMARUTZE NEPOPULATE .
@@KIMBERLY K.
27 Dec 2017

Pot sa te corectez ? Sigur de referi la Legea nr. 60/1991 !
KIMBERLY K.
27 Dec 2017

@ : pentru ca ai dreptate , JOS PALARIA !
ANONIM
28 Dec 2017

Managementul public neperformant, “exercitat pe bijbite” sau "in interes personal ori de grup" trebuie inlocuit cu cel eficient si progresist. Este vremea când trebuie să ieşim urgent pe cale pasnica din această rutină politica, securistica, santajista, mocirloasa si paguboasa pentru destinul Romaniei. Consideram ca a venit timpul să punem capăt atat monopolurilor politice care functioneaza ca niste grupari infractionale de crima oragnizata de 28 de ani în stil bolosevic mimand democratia cat si “dictaturii pluraliste” care stimuleaza instalarea anarhiei . Cand vom intelege ca fraiele puterii politice si economice sunt in mana unor persoane fara CARACTER, fara constiinta si fara scrupule, care nu poseda capacitatea de a-i intelege pe ceilalti, vom privi realitatea intr-o lumina noua fiind vorba de o plaga a raului care se intinde fara dificultati amenintand grav viitorul Ro. Pentru a ajunge sa conduca, un IMPOSTOR, un psihopat, un semidoct, unde legile sunt elaborate de TICALOSI pentru hoti si banditi, nu are nevoie de adeziunea majoritatii ci este de ajuns sa fie sprijinit de un grup de interese (MAFIE) care poate prin mijloace meschine neortodoxe sa gadile instinctele primare ale disperatilor, sa “orienteze” si sa conduca “populatia fara orizont” ca pe o turma de animale. In Ro EXISTA un mare RISC. Dupa modelul celor STRICATI aflati la putere toata societatea poate fi contaminata cu sceleratii morali si nu numai!
@@KIMBBERLY
28 Dec 2017

ma refer la legea 18 , legea veniturilor ilicite .
KIMBERLY K.
28 Dec 2017

@ : ok !
ANONIM
28 Dec 2017

basescu s a urinat pe legile justitiei si pe constitutia tarii Iohannis a continuat bataia de joc Au furat amandoi de au stins Acum psd eul incearca sare aduca totul pe linia de plutire dar hotii astia tipa necontenit nu vor sa dea din mana privilegii Daca mai ajunge vreodata omoiul asta hot la condus tara juram ca SUA VA FI INFORMATA PAS CU PAS DE TOATE HOTIILE SALE saptamana viitoare dupa anul nou vom trimite noi informatii presedintelui TRUMP
Random imageUltimele stiri


STARBAG