2019-01-23 07:27


Ce spune Alina Gorghiu despre o colaborare a PNL cu Vlad Voiculescu

 |  14:46
Ce spune Alina Gorghiu despre o colaborare a PNL cu Vlad Voiculescu

Președintele PNL, Alina Gorghiu, a declarat, sâmbătă, că liberalii nu exclud o viitoare colaborare cu actualul ministru al Sănătății, Vlad Voiculescu. Referitor la o eventuală intrare a acestuia în PNL, Gorghiu a spus că este o opțiune care îi aparține lui.

"Cu un ministru acum pe funcție poți colabora în diverse forme. E un om care, din punctul meu de vedere, are deja suficientă expertiză în politicile publice din domeniul Sănătății cât să poată contribui pe viitor în orice formă. Depinde care vor fi nevoile la un moment sau altul ale PNL. Nu cred că dacă o să i se ceară sprijinul, ajutorul, colaborarea, va spune nu în viitor. Deci, nu am niciun fel de plan în acest moment cu domnia sa, dar nu exclud o colaborare", a precizat Alina Gorghiu, întrebată la finalul CNC despre forma de colaborare pe care liberalii o au în vedere cu ministrul Sănătății, Vlad Voiculescu, participant în calitate de invitat la reuniunea liberală, transmite Agerpres.

Referitor la o eventuală intrare a lui Vlad Voiculescu în PNL, Alina Gorghiu a spus că este "o opțiune a fiecărui om care nu are calitate de membru de partid dacă se înscrie sau nu într-un partid politic".


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2016-10-08

TAGURI: alina gorghiu, colaborare, pnl, vlad voiculescu
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri

loading...