2019-01-19 09:19


Ce spune ambasadorul Marii Britanii la Bucureşti despre întâlnirea cu șefa DNA

 |  14:02
Ce spune ambasadorul Marii Britanii la Bucureşti despre întâlnirea cu șefa DNA

Despre intalnirea pe care a avut-o astazi cu procurorul-şef al DNA, Laura Codruţa Kovesi, ambasadorul Marii Britanii la Bucureşti, Paul Brummell, a spus pe Twitter ca a fost "bună". Diplomatul nu a oferit detalii despre discuția purtată cu șefa DNA.

"Am avut o întâlnire bună cu procurorul şef al DNA, o instituţie cheie în lupta anticorupţie din România", scrie Paul Brummell.

Joi, Ambasada Marii Britanii a transmis un comunicat în care  îşi exprima îngrijorarea că ordonanţa de urgenţă adoptată pe 31 ianuarie ar putea să reducă domeniul de aplicare al infracţiunii de corupţie. Ambasadorul britanic, împreună cu alţi şefi de misiuni diplomatice partenere din Bucureşti, a transmis aceste puncte de vedere, miercuri, într-o întâlnire cu ministrul de Externe, Teodor Meleşcanu.

”Dintotdeauna am avut un dialog productiv pe acest subiect cu guvernele României, indiferent de culoarea lor politică. Am colaborat cu România pe parcursul multor ani pentru a o ajuta să îşi îndeplinească obligaţiile asumate în cadrul Mecanismului de Cooperare şi Verificare (MCV)”, arată ambasada Marii Britanii, potrivit News.ro.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2017-02-03

TAGURI: paul Brummell, ambasador marea britanie, bucuresti, intalnire, sefa dna, kovesi
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri

loading...