2018-12-09 21:55


Ce spune BĂSESCU că ar face în locul lui IOHANNIS: „N-aş revoca-o pe KOVESI, dar aş pune-o sub control”. Ce interese spune că trebuie protejate

 |  22:51
Ce spune BĂSESCU că ar face în locul lui IOHANNIS: „N-aş revoca-o pe KOVESI, dar aş pune-o sub control”. Ce interese spune că trebuie protejate

Senatorul Traian Băsescu, preşedintele PMP, spune că, dacă ar fi în locul preşedintelui Klaus Iohannis, nu ar revoca-o din funcţie pe Laura Codruţa Kovesi, procurorul-şef al Direcţiei Naţionale Anticorupţie, pentru "a proteja interesele mari ale României", dar ar pune-o "sub control", informează Agerpres.

"Preşedintele Iohannis va trebui să aibă în vedere două lucruri. Unu - utilitatea menţinerii doamnei Kovesi în fruntea DNA şi aici am mari semne de întrebare. Doi - impactul extern, pentru că România vrea în Schengen. Dacă nu este pregătit momentul revocării doamnei Kovesi, Iohannis va fi pus la categoria apărători ai corupţilor şi va fi un dezastru pentru România. Deci Iohannis nu are de luat o simplă hotărâre. Este foarte complicat. (...) Eu, dacă aş fi în locul lui Iohannis, n-aş revoca-o, pentru a proteja interesele mari ale României, dar aş pune-o sub control. Parchetul General să se ocupe", a declarat Băsescu duminică, la România TV, fiind întrebat dacă desecretizarea protocolului semnat între Ministerul Public şi SRI schimbă în vreun fel situaţia lui Kovesi, respectiv decizia care ar trebui să fie luată la Palatul Cotroceni în privinţa procurorului-şef al DNA. Totodată, Traian Băsescu a spus că acest protocol trebuie judecat de CSM şi de Comisia parlamentară de control a activităţii SRI. "Îmi este clar că, aşa cum este formulat în unele zone, poate da loc la abuzuri şi interpretări. (...) Acest protocol trebuie judecat în primul rând de CSM, şi nu de orice secţie a CSM, ci de judecători, şi în al doilea rând trebuie judecat de comisia parlamentară de control a SRI", a arătat Băsescu. El a mai precizat că în mandatul său de preşedinte al României nu a fost interesat să vadă un astfel de protocol.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2018-04-02

TAGURI: basescu, kovesi, iohannis
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


ANONIM
02 Apr 2018

Da ,are dreptate pocitania El nu era interesat ce se intampla in romanica Alte interese avea ''patriotul'',de ascultat telefoanele consilierilor de a o propti pe Nuti sus pe catedra din birou ,de a asculta oracolul adus de la RUSI in privinta flacarei violet Trebuia apoi facut ceva cu banetul dela ANRP cu ALRO cu Falca cuPuiu Popoviciu Treburi marete nu niste nimicuri cu justitia
CUCUVEAUA ROZ-BOMBON
02 Apr 2018

acest porc securist este un ex-TRAFiCANT DE ARME si DIAMANTE la ANVERS impreuna cU VIKTor BouT...si mafia STAT iSLAMiC...in mod normal ar trebui bagat la puscarie in aceeasi celula cu OMAR HAISSAM...a furat PESTE UN MILIARD DE EURO impreuna cu MAFIA COCOS-UDREA
ANONIM
02 Apr 2018

Un articol din Cotidianul, ce i-ar aparține lui Valer Marian , prezintă o afirmație ce i-ar aparține doamnei Elena Udrea prin care aceasta ar spune că Traian Băsescu ar fi numit un reprezentant al serviciilor secrete într-o funcție la ÎCCJ, cunoscând apartenența repectivului personaj de la șefii serviciilor secrete ? Voi ce opinii aveți ?
ANONIM
02 Apr 2018

Considerați că persoanele menționate în articolul din publicația Cotidianu ar trebui să prezinte opiniile lor despre articolul din publicația Cotidianul care îi menționează implicați în astfel de chestiuni ?
ANONIM
02 Apr 2018

Ai pune-o sub ''control'' pe aia de acasa de la tine porcule ! Va luptati toti hotii si borfasii de un an cu o femeie (Kovesi) si nu reusiti sa va atingeti scopurile bonlave. Sunteti niste mizerii cu tot cu haznaua 3 si WCghita TV.
ANONIM
03 Apr 2018

Pe langa tine bai pisatule Doamna kovesi este o eroina a Romaniei Mai tii minte bai chior pamblicar ,bai otreapa hoata cum ai ajuns tu presedine de tara ,tu care nu esti capabil sa ti educi propriile tale fiice?Ai fost ales de SRI ca altfel nu pupai tu o asa marire bai mafiotule Meriti sa fii scuipat de toata tara bai nesimtit perfid ce esti Sictir ca mi e scarba si mie si la toata Romania Nu mai iesi ,stai dracului ascuns acolo la vila pe care nu o meriti si huzureste pe banii nostri ,bani munciti nu furati bai onanie!
POPEY MARINARUL
03 Apr 2018

Baisexule prost ai fost prost ai ramas,hot si mincinos !!!!! Huoooooooooo !!!! Dilaule !!!!
...șI CUBURI DE GHEAță !!!
04 Apr 2018

????, Peștii Mari unde - S ????
Random imageUltimele stiri


loading...