2018-12-10 07:21


Ce spune Emil Boc despre posibila sponsorizare a lui Buzăianu pentru PDL

 |  14:14
Ce spune Emil Boc despre posibila sponsorizare a lui Buzăianu pentru PDL

Emil Boc a declarat joi, la ieșirea din sediul DNA, că nu l-a cunoscut pe Bogdan Buzăianu și nici nu are cunoștință de existența vreunei sponsorizări din partea acestuia pentru PDL. Fostul premier a mai spus că în 2012 a candidat la alegerile locale din Cluj.

"Sunt convins că doamna Elena Udrea va face precizările necesare. Personal, nu l-am cunoscut, nu l-am întâlnit niciodată pe domnul Buzăianu și nici nu am cunoștință de existența vreunei sponsorizări sau intenții de sponsorizare din partea acestuia pentru PDL", a precizat Emil Boc, fost președinte al PDL, referitor la declarațiile Elenei Udrea potrivit cărora s-ar fi primit bani negri la partid.

Chestionat dacă s-a ocupat de campania electorală din 2012 a PDL central, Emil Boc a precizat că în acea perioadă a candidat la alegerile locale de la Cluj.

"Am făcut precizarea că în cazul alegerilor locale fiecare organizație județeană își alcătuiește bugetul de campanie și stabilește strategia concretă în vederea câștigării alegerilor conform celor stabilite în Biroul Permanent Național. La nivel județean există în copie o funcționare a partidului pe modelul Biroului Permanent Național, cu alte cuvinte fiecare organizație județeană are propria structură de conducere care stabilește bugetul de campanie, modalitatea de promovare a partidului sau a candidaților", a explicat fostul premier Emil Boc. 


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2015-11-05

TAGURI: emil boc, sponsorizare, buzaianu, pdl
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


MAFIA IN FLOARE - COLABORARE
05 Noi 2015

Mafia Ardeleana Soros din care faci parte , nu sti nimic . Dar sti ca ai facut Facultatea colega de an , cu o fata care te sustine si acopera . Nu o sa fii audiat niciodata , cel putin 1 - 2 - 3 de acum inainte . Dar ai stat sub fusta lui Plescoi atitia ani si ai mirosito .
Random imageUltimele stiri


loading...