2019-01-22 04:44


Ce spune GRINDEANU după ce CCR i-a respins sesizarea privind votul la moțiune

 |  09:51
Ce spune GRINDEANU după ce CCR i-a respins sesizarea privind votul la moțiune

Fostul premier Sorin Grindeanu susține că prin solicitarea sa adresată Curții Constituționale a României (CCR), după moțiunea de cenzură prin care i-a fost demis Cabinetul, a încercat să tragă ''un semnal serios de alarmă legat de modul în care se votează'' și nu a urmărit să conteste în niciun fel rezultatul votului, informează Agerpres.

Sorin Grindeanu subliniază, într-o postare pe pagina sa de Facebook, că Parlamentul României trebuie recredibilizat în rândul cetățenilor, un rol important avându-l parlamentarii, care trebuie ''să depună eforturi pentru îndreptarea imaginii instituției''.

''Am luat act de decizia Curții Constituționale de astăzi, care a respins ca inadmisibilă solicitarea pe care am formulat-o vizavi de respectarea votului secret în Parlament. Nu am contestat nicio secundă rezultatul votului de la moțiune, nu aceasta a fost intenția mea, ci am încercat să trag un semnal serios de alarmă legat de modul în care se votează. Parlamentul trebuie recredibilizat, iar parlamentarii trebuie să depună eforturi pentru îndreptarea imaginii instituției. E foarte important ca pe viitor să ne asigurăm că votul secret este respectat. Altfel, nu vom reuși să recâștigăm încrederea românilor în Parlament, forul democratic suprem'', susține Sorin Grindeanu în postarea sa.

Curtea Constituțională a României (CCR) a respins, miercuri, ca inadmisibilă, sesizarea fostului premier Sorin Grindeanu de examinare a condițiilor în care au votat senatorii și deputații la moțiunea de cenzură împotriva Cabinetului său.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2017-07-13

TAGURI: grindeanu, ccr, sesizare, respins, motiune, vot
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


BABUIN
13 Iul 2017

Asta e ... De cand s.a dat cu ...serviciile...a devenit un LOOSER....si asa ca ramane
ANONIM
13 Iul 2017

Mai gaseste el ceva de contestat, ca e nasol cand nu mai ai "putere".
Random imageUltimele stiri

loading...