2019-01-18 15:53


Ce spune Liviu Dragnea despre propunerea ALDE: Tăriceanu - premier

 |  07:39
Ce spune Liviu Dragnea despre propunerea ALDE: Tăriceanu - premier

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat duminică seara, în cadrul unei emisiuni la România TV, că dacă ALDE câștigă alegerile parlamentare, dorința lui Călin Popescu-Tăriceanu de a fi premier este una îndreptățită.

"Dacă ALDE va câștiga alegerile, mi se pare o dorință îndreptățită a domnului Tăriceanu. Noi pe principiul ăsta mergem — cine câștigă alegerile, în mod firesc, trebuie să propună funcția de prim-ministru, pentru că are cea mai mare legitimitate de la poporul român. Noi ne facem campanii separate, noi avem programul nostru, pe care îl prezentăm. ALDE are o campanie separată și fac același lucru. Au ales să-și anunțe intenția domnului Tăriceanu pentru a fi un posibil viitor prim-ministru. Nici nu ajută, nici nu ne deranjează. Noi ne ducem campania în continuare", a afirmat Liviu Dragnea.

Liderul PSD a mai spus că social-democrații nu vor intra într-o majoritate parlamentară în care să nu aibă premierul.

„PSD nu intră într-o majoritate guvernamentală decât dacă va câștiga alegerile, decât dacă premierul va fi nominalizat, propus de PSD. PSD nu va intra într-un guvern în care să nu aibă premierul, pentru că pe noi ne interesează foarte mult ca ceea ce am spus oamenilor să se și împlinească. Programul nostru de guvernare poate fi aplicat de mâine. (...) Și garanția că va fi pus în aplicare acel program (...) va fi un premier de la PSD, cu autoritate, care a lucrat și care știe programul de guvernare, care să-și facă o echipă guvernamentală împreună cu aliații, dacă vor dori să facă alianță cu noi, și în patru ani România să devină tot ceea ce ne dorim cu toții", a explicat Liviu Dragnea.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2016-11-21

TAGURI: ce, spune, liviu dragnea, propunere, alde, tariceanu, premier
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


CROCODILUL FLAMAND
21 Noi 2016

CINE MAI VREA MAFIA ASTA SI BARONII F-S-N BOLSEVICI E NEBUN LA CAP....SA DEA D-ZEU SA VA IA PE TOTI D-N-A PORCILOR.....25DE ANI DE JAF AR TREBUI SA AIBA CONSECINTE SERIOASE...NU 2-3 ANI CU SUSPENDARE
PATRIOT
21 Noi 2016

Rudă săracă emite pretenții,ori are probleme cu dibla,ori vorbește "ca prostul în târg",dar nici voi nu săriți mai departe,va confundați cu el.
Random imageUltimele stiri

loading...