2019-01-21 18:00


Ce spune premierul Grindeanu despre PROTESTE

 |  19:38
Ce spune premierul Grindeanu despre PROTESTE

Premierul Sorin Grindeanu a afirmat marţi, referindu-se la protestele care au avut loc recent, că într-o democraţie normală fiecare om are dreptul la opinie, atâta timp cât se respectă legea.

"Eu respect opinia fiecăruia (...) Fiecare om, într-o democraţie normală, are dreptul la opinie, atâta timp cât se respectă legea. Respect dreptul la opinie al fiecăruia şi n-am ce să comentez", a declarat Sorin Grindeanu, la sediul PSD, fiind întrebat ce le transmite oamenilor care au protestat recent faţă de proiectele de OUG privind graţierea şi modificarea Codurilor penale. În acest context, premierul a precizat că a văzut "diverse lucruri care nu sunt conforme cu realitatea", dar şi unele care "sunt conforme cu realitatea". Întrebat dacă Guvernul va aproba aceste ordonanţe, chiar dacă va fi organizat un referendum pe această temă, Grindeanu a precizat că nu a discutat cu ministrul Justiţiei despre cele două proiecte de acte normative. "O să mă informez în zilele următoare, mâine, poimâine, despre ceea ce s-a întâmplat din acest punct de vedere", a spus Grindeanu. Totodată, întrebat dacă vor fi făcute modificări la cele două proiecte de OUG, Grindeanu a răspuns: "O să văd în urma informării pe care mi-o va da ministrul Justiţiei"


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2017-01-24

TAGURI: sorin grindeanu, proteste, democratie, lege
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


VLAD
29 Ian 2017

Eu ca un mitingist feroce vreau sa ies, sa fac scandal, sa injur politicieni, sa arunc cu rahat in ziaristi, dar vreau sa mai stiu :,,Mai ia foc ceva (vreun club, un mall, un metrou, un avion ceva) ca sa stiu daca ies cu folos !!. Ca daca Coldea nu are nici-un ,,eveniment,, in plan, nu mai ies, ca stau in frig degeaba !!. In alta ordine de idei : am o rugaminte la domnu Presedinte al Romaniei (aoleu, era sa zic, al Securitatii, era sa ma deconspir...), sa ne faca cunoscut programul Domniei- Sale pe week-end-uri pe viitoarele 3 luni (cand e plecat din oras si cand nu), ca sa facem mitinguri doar cand e aici, sa nu il deranjam inutil. Rugamintile astea le am, daca se poate...
Random imageUltimele stiri

loading...