2019-01-23 07:25


Ce spune TEODOROVICI despre introducerea IMPOZITULUI pe GOSPODĂRIE. La ce lucrează Ministerul de Finanțe în prezent

 |  10:25
Ce spune TEODOROVICI despre introducerea IMPOZITULUI pe GOSPODĂRIE. La ce lucrează Ministerul de Finanțe în prezent

Ministerul Finanţelor Publice (MFP) nu lucrează la introducerea impozitului pe gospodărie, este total fals, a declarat, sâmbătă, şeful MFP, Eugen Teodorovici, într-o emisiune la Antena 3, informează Agerpres.

"Este fals şi o să am şi o discuţie cu colegul meu din Senat, cu domnul Cîţu (senatorul PNL, Florin Cîţu - n.r.) pentru că şi dânsul este finanţist. Trebuie să fim responsabili când declarăm astfel de lucruri. (...) Este total fals. Nu se lucrează la impozitul pe gospodărie. Domnul Cîţu este finanţist, este senator şi anumite declaraţii trebuie să fie date cu foarte mare responsabilitate. Ar trebui să fim oameni responsabili, pentru că ştim că declaraţiile noastre influenţează, din păcate, într-un fel sau altul, piaţa. S-a dovedit de fiecare dată că nu a fost pe subiect. O să am o discuţie cu dânsul, pentru a vedea exact care este scopul acestor declaraţii. Eu înţeleg, dar totuşi lupta politică trebuie dusă până la un punct. (...). Categoric, nu se lucrează la acest lucru în 2018", a spus Teodorovici, întrebat cum comentează declaraţia senatorului PNL Florin Cîţu care susţinea că Ministerul de Finanţe nu ar fi renunţat la impozitul pe gospodărie şi că în prezent ar pregăti "detaliile tehnice" ale acestuia. Teodorovici a precizat că MFP lucrează în prezent la simplificare şi la "adevărata reformă din sistem". "Şi asta este ceea ce România are nevoie astăzi. Partea fiscală, dacă ne uităm în jurul României, ea stă foarte bine. Ce trebuie să facem noi ca să eliminăm blocajele care ţin investitorii deoparte? Debirocratizare, alt comportament al funcţionarilor la ghişeu, câţi mai puţini, poate, funcţionari la ghişeu, pentru că, dacă totul va fi online, electronic...", a adăugat Teodorovici.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2018-02-11

TAGURI: ministerul finantelor, teodorovici, impozit, gospodarie, florin citu
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


ANONIM
11 Feb 2018

Scopul declaratiilor lui Catu este acela al tuturor rahatilor rai si isterici de dreapta Dreapta nebuna ,indivizi bolnavi ,nazisti Veti fi trasi la raspundere pentru toate minciunile pe care le spuneti contra tarii Patrihoti bautori de pisat Uitati va la acest "CUTU "CE fata slutita are Daca e slut el se sluteste si mai tare cu par lung de muiere nebuna
Random imageUltimele stiri

loading...