2018-10-22 14:05


Ce spune Traian Băsescu despre posibila candidatură a lui Tăriceanu la Primăria Capitalei

 |  09:22
Ce spune Traian Băsescu despre posibila candidatură a lui Tăriceanu la Primăria Capitalei

Traian Băsescu a declarat că este „interesantă” posibila candidatură a lui Călin Popescu Tăriceanu la Primăria Municipiului București. Fostul preşedinte a ţinut să precizeze că senatorul n-a câștigat niciodată când a fost vorba de vot”.

„Tăriceanu n-a câştigat niciodată când a fost vorba de vot. Ori a fost cap de listă, ori a fost numit. Îmi aduc aminte cu ce sacrificii a ieşit parlamentar pe la Ilfov, cu nişte artificii. Pe vot direct nu-l văd bine, nici măcar în faţa lui Buşoi”, a afirmat Traian Băsescu, în cadrul unei conferinţe de presă, potrivit digi24.ro.

Fostul preşedinte a ţinut să pecizeze că Mişcarea Populară nu ia în calcul o alianță politică înainte de alegerile locale.

„Soluția pentru revitalizarea Bucureștiului este revenirea la un singur oraș cu un singur buget. Acum plătim tribut unui orgoliu al lui Adrian Năstase din anul 2002, când eu eram primar general și aveam șase primari PSD și a vrut el să facă șase primari cu buget. Atunci s-au înființat primării de sector ca ordonatori principali de credite și uite așa am ajuns să fie prioritar pentru primării să faci borduri și să pui panseluțe”, a opinat Traian Băsescu.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2015-12-19

TAGURI: traian basescu, posibila, candidatura, tariceanu, primarie, capitala
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


loading...