2018-12-11 13:28


Ce fac politicienii de sărbătorile pascale. Emil Boc şi Traian Băsescu s-au despărţit de Paşte

 |  16:01
Ce fac politicienii de sărbătorile pascale. Emil Boc şi Traian Băsescu s-au despărţit de Paşte
Nedespărţiţi înpolitică, premierul Emil Boc şi preşedintele Traian Băsescu se pare că vorpetrece despărţiţi sărbătorile pascale. Dacă de Revelion au fost împreună, dePaşti, cei doi au preferat să fie alături de familii. Astfel şeful statului vafi la Constanţa, în timp ce primul-ministru va merge la Cluj.

„Vom petrece înfamilie”. Acesta este răspunsul politicienilor când sunt întrebaţi unde vorpetrece sărbătorile pascale. Politica trece astfel pentru câteva zile pe plansecund, în timp ce familia revine în atenţie. Premierul Emil Boc, după prima zila Ministerul Muncii, a anunţat că va pleca spre Cluj unde va petrece alăturide cei dragi. Cu siguranţă va trece şi pe la Răchiţele, pe la părinţi. Anultrecut, tatăl premierul a glumit cu fiul său, spărgându-i un ou în cap.Preşedintele Traian Băsescu a plecat astăzi la Constanţa, unde va asista la plecareafregatei „Ferdinand” spre teatrul de operaţiuni militare din Marea Mediterană. SărbătorilePascale se pare că le va petrece alături de fratele său, Mircea Băsescu, şifamilie.

Cine estebucătar?

„Ce binepregăteam odată masa de Paşti”, a declarat şi ministrul Dezvoltării Regionale,Elena Udrea. Prinsă cu problemele din politică, ministra susţine că nu mai aretimp şi pentru treburile casnice. Dacă Elena Udrea nu se mai laudă cu bucatelesale, fostul ministru al Transporturilor Miron Mitrea subliniază că el este„bucătarul şef”. Mircea Geoană recunoaşte că nu este un maestru în bucătărie,dar ajută cum poate. „Voi petrece cu finii, cu familia, cu părinţii. Voi ajutaşi eu, voi duce vasele după ce am mâncat”, a declarat fostul preşedinte al PSD.Crin Antonescu, Mădălin Voicu şi Ioan Nelu Botiş au precizat că Paştele îl vorpetrece alături de familie. Nici femeile de succes din politică,democrat-liberalele Roberta Anastase şi Raluca Turcan nu au preocupări casnice.Ambele subliază că vor fi salvate „de mama”, care vor găti şi pentru ele.

Campanie peFacebook

SărbătorilePascale din 2011 aduc o noutate şi în spaţiul virtual. Pentru că tot mai mulţipoliticieni şi-au creat conturi pe Facebook şi Twitter, urările nu vor mai venidoar prin sms sau telefon, ci şi pe reţelele de socializare. Deputatul PSD,Valeriu Zgonea, s-a grăbit deja şi a postat pe pagina sa de Facebook un mesajşi o felicitare cu ocazia Sărbătorilor Pascale.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639243-11-28
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


loading...