2018-07-20 21:01


Ce melodii au ascultat democrat - liberalii la Convenția PDL. Reacția unui delegat: Trebuia ceva mai vioi, de voie bună, așa

 |  17:53
Ce melodii au ascultat democrat - liberalii la Convenția PDL.  Reacția unui delegat: Trebuia ceva mai vioi, de voie bună, așa

Pe parcursul lucrărilor de astăzi de la Convenția PDL, delegații din sală au beneficiat de un fundal sonor relaxant, întrucât organizatorii au asigurat o listă de melodii care a fost difuzată în timpul în care liderii PDL nu au susținut discursuri.

Astfel, în sală s-au ascultat pe timpul desfășurării votului: Snow Patrol-Chasing cars, Radiohead- Fade out, Bruce Springsteen- Streets of Philadelphia sau Sade- And  I miss you. Surprinzător,  după melodiile ce aparțin unor interpreți străini, s-a schimbat registrul. În sală s-au auzit și acordurile  din Rapsodia Română a lui George Enescu.

Întrebat de ”Puterea” cum i s-a părut muzica de pe fundal, un delegat venit din județul Dâmbovița a replicat:  ”Parcă face somn, așa. Și votul durează mult. Poate adormim pe scaune. Trebuia ceva, mai vioi, așa, de voie bună, așa”.

Menționăm că multe dintre melodiile de pe fundalul sonor de la Delegația PDL au putut fi ascultate și la Congresul PNL din 22-23 februarie. Pe de altă parte, PSD are o preferință pentru AC/DC  Thunderstruck, pe care au folosit-o atât la Congresul PSD din aprilie 2012, dar și la un miting din octombrie. 


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639874-07-19

TAGURI: Convenția PDL, melodi

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri

Apa Nova