2017-01-20 22:26

POLITICA


Ce vă urează Băsescu şi Boc de Crăciun

 |  10:44
Ce vă urează Băsescu şi Boc de Crăciun

Traian Băsescu: Cele mai calde urări de înţelegere

Preşedintele Traian Băsescu a transmis românilor un mesaj cu prilejul Crăciunului, în care îşi exprimă speranţa ca sărbătoarea Naşterii Domnului să ne amintească să fim generoşi. “Cu prilejul sărbătorii Naşterii Domnului doresc să adresez tuturor românilor, din ţară şi din diaspora, cele mai calde urări de sănătate, înţelegere şi bucurie alături de cei dragi. Fie ca această sărbătoare să ne aducă în suflet lumină şi puterea de a ne împlini aspiraţiile, să ne amintească să fim generoşi şi solidari cu cei care au nevoie de ajutorul nostru şi, în acelaşi timp, să ne ajute să păstrăm speranţa într-un viitor mai bun”, afirmă preşedintele, în mesajul său.

Emil Boc: Împărtăşim spiritual generos

Premierul Emil Boc a postat pe pagina de internet a Guvernului un mesaj “cu ocazia sărbătorii Crăciunului” în care-şi exprimă încrederea în naţiunea română şi într-un viitor mai bun şi prosper. “Dragi români, avem din nou privilegiul să trăim o sărbătoare a sufletului nostru, într-un sens creştin adânc şi, în acelaşi timp, într-un mod simplu şi plin de emoţie. Acum împărtăşim spiritul paşnic, generos şi cald al Crăciunului nu doar cu oamenii care ne sunt foarte dragi, ci cu toţi cei ce preţuiesc această tradiţie. Suntem împreună, iar gândul binelui, inspirat de această zi, e puternic. Românii sunt oameni cu multe calităţi, au voinţă şi inspiraţie, onoare şi talent, speranţă şi altruism. Am încredere în noi, în români, şi într-un viitor mai bun şi mai prosper”, spune Boc, în mesajul său. De asemenea, premierul le urează Crăciun Fericit tuturor românilor, “oriunde s-ar afla în lumea largă”. “Sunt onorat că sunt român, sunt mândru că sunt dintre dumneavoastră în origine şi simţire. Doresc tuturor românilor, oriunde s-ar afla în lumea largă, să aibă parte de linişte în aceste zile binecuvântate şi să se bucure de cei dragi! Crăciun Fericit tuturor!”, îşi încheie prim-ministrul mesajul de Crăciun. 


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639269-05-21

TAGURI: urari, craciun, boc, basescu, mesaje, felicitariComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

ILIESCU
25 Dec 2011

lolek si bolek..!
VICTOR
26 Dec 2011

basescu si boc vor fi trasi la raspundee penal pentru diminuarea pensilor.
DAN
26 Dec 2011

regret ziua cand l-am votat pe Basescu,nu credeam ca acest om, o sa mearga pana acolo incat, o sa incalce legea.Ne-au sicanat din nou de sarbatori revizuind pensile,dar nu-i nimic ne vom apara un drept castigat,suntem uniti si vom epuiza toate mijloacele legale.
MARES
26 Dec 2011

nu am nevoie de urarea ta, aveam nevoie de banii castigati cinstit, in urma activitatii mele desfasurate.Cum ti-ai permis dumneata si premierul pus tot de tine sa nesocotesti legislatia si sa ne tai pensile.
CALU
26 Dec 2011

Doi tradatori ai neamului vor sa para nevinovati de dezastrul pe care l-au generat si produs in Tara,insa timpul lor se va sfarsi curand pentru ca oamenii vor iesi cu totii in strada si-i vor da jos de la conducere,dupa care i-i vor baga dupa gratii.Asa sa ne ajute Dumnezeu ! Si nu va mai chinuiti sa ne urati sarbatori cu bine,pentru ca in 2012,cand nu veti mai conduce voi,vom avea sarbatorile fericite !
GEORGE
29 Dec 2011

NOUL SLOGAN ELECTORAL AL LUI BASESCU: SA TRAITI CUM O DA DOMNU'! SA MANCATI CE-A TAIAT CIOMU'! VINE SCADENTA BASESCULE !

Adauga un comentariu

Random image