2018-12-13 03:45


Cel mai longeviv PREFECT în funcție, fost lider PSD, demis de GRINDEANU: „După cinci ani și o săptămână... Ce pot să spun?”

 |  21:00
Cel mai longeviv PREFECT în funcție, fost lider PSD, demis de GRINDEANU: „După cinci ani și o săptămână... Ce pot să spun?”

Prefectul județului Bihor, Claudiu Pop, a fost schimbat joi din funcție, printr-o hotărâre de Guvern, fiind înlocuit cu Ioan Mihaiu, detașat din funcția de șef al Administrației Județene a Finanțelor Publice.

„După cinci ani și o săptămână... Ce pot să spun astăzi? Doar atât, că am sentimentul datoriei împlinite”, a declarat, pentru Agerpres, prefectul Claudiu Pop, precizând însă că va organiza vineri o conferință de presă.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Executivului, Alina Petrescu, Guvernul a adoptat joi o hotărâre privind exercitarea, cu caracter temporar, prin detașare în condițiile legii, a funcției publice de prefect al județului Bihor de către Ioan Mihaiu.

De asemenea, Executivul a aprobat și o hotărâre privind încetarea exercitării funcției publice de prefect al județului Bihor de către Claudiu Adrian Pop.

Fost deputat și lider al PSD Oradea, Claudiu Pop a fost prefectul cel mai longeviv în funcție, deținând funcția din luna mai a anului 2012. Ioan Mihaiu a fost susținut de acest partid pentru ocuparea funcției de la Finanțele Publice. El a condus, înainte de regionalizarea instituției, Direcția Generală a Finanțelor Publice Bihor și a deținut și funcția de șef al Gărzii Financiare Bihor, instituție desființată între timp, odată cu apariția Direcției Antifraudă.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2017-05-25

TAGURI: claudiu pop, prefect, bihor, psd, grindeanu, demis, cel mai longeviv
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


loading...