2017-01-19 00:36

POLITICA


Cel mai vârstnic cuplu din lume care ar putea divorţa

 |  17:10
Cel mai vârstnic cuplu din lume care ar putea divorţa

Un italian în vârstă de 99 de ani şi soţia acestuia, în vârstă de 96 de ani, ar putea deveni cel mai vârstnic cuplu din lume care divorţează, relatează „The Telegraph”.

Bătrânul, identificat doar după numele Antonio C, s-a hotărât să se despartă de cea care îi este soţie de 77 de ani, Rosa C, după ce a aflat că aceasta a avut o aventură în anii ’40 ai secolului trecut. Decizia lui Antonio a survenit în preajma Crăciunului, acesta descoperind câteva scrisori pe care soţia sa le-a schimbat cu un bărbat în urmă cu 70 de ani, păstrate într-o cutie cu amintiri.

Chiar dacă au trecut aproape opt decenii de când aceştia sunt împreună, soţul înşelat nu a putut să treacă peste descoperirea făcută, mai ales că soţia sa a recunoscut veridicitatea scrisorilor, când a fost confruntată cu probele descoperite de Antonio. Cuplul format în anii ’30 are cinci copii, 12 nepoţi şi un strănepot, toţi aceştia declarându-se consternaţi de decizia de separare a lui Antonio şi a Rosei.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639269-07-06

TAGURI: divort record, aventura cuplu, sarbatoare Craciun, amintiri, divort batrani, cuplu varstnicComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image