2017-01-22 14:19

POLITICA


Cele mai importante mutări de la un partid la altul în 2011

 |  16:43
Cele mai importante mutări de la un partid la altul în 2011

Dintre toate partidele, UNPR, partid aflat în coaliţia de guvernare, s-a dovedit a fi un veritabil borcan cu miere pentru cei din alte formaţiuni politice, cei mai mulţi optând să se înscrie la social-progresişti.

În  luna decembrie, cap de afiş a fost  Aura Vasile, care a anunţat ca trece la UNPR, părăsind tabăra social-democraţilor. Numai că  Marian Vanghelie  a convins-o să nu mai plece. După ce au fost făcute formalităţile  la cameră pentru a deveni membru UNPR, se anunţa că Aura Vasile nu va mai pleca. A confirmat şi  ea acest lucru,doar că erau ceva probleme în statutul partidului care prevede că un  membru se poate reîntoarce în partid abia după un an. În final, Mircea Duşa, liderul deputaţilor PSD, a confirmat că Aura Vasile este reprimită în partid.

Apoi, figură marcantă a PC, Cristian Popescu Piedone, primarul sectorului 4, a trecut la UNPR renunţând la toate funcţiile pe care le deţinea în PC. Drept recompensă, Elena Udrea a menţionat că acesta va fi coordonatorul campaniei electorale a PDL pe Bucureşti.Acest fapt a stârnit dezaprobarea europarlamentarului PDL, Cristian Preda, care a afirmat că această numire va fi un eşec pentru PDL. Interesant este că Piedone incă figurează ca membru PC.  Pe de altă parte, Tudor Ciuhodaru, iniţial deputat independent, s-a înscris în PC. Ulteriror,  fost exclus din PC şi s-a înscris în UNPR.

Ultima mutare din an a fost a Lilianei Mincă. Fost preşedinte a Loteriei Române şi lider al Organizaţiei PC pentru femei Bucureşti, a trecut şi ea la UNPR.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639269-06-01

TAGURI: Marian_Vanghelie, UNPR, Aura_VasileComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image