2019-03-20 07:29


CEx PSD, terminat după două ore. Dragnea vrea reducerea bugetelor serviciilor de informaţii

 |  16:45
CEx PSD, terminat după două ore. Dragnea vrea reducerea bugetelor serviciilor de informaţii

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a fost iritat de întrebările ziariştilor, duminică, după şedinţa Comitetului Executiv al partidului. El a dat doar o scurtă declaraţie, în care a spus că vrea reducerea bugetelor serviciilor de informaţii, iar dacă nu face Guvernul, o va face Parlamentul.

„I-am rugat să analizeze sumele alocate serviciilor secrete. Cred că sume importante de aici pot fi realocate către sănătate, de exemplu. Eu mă gândesc la un program de acordare gratuită pentru toţi copiii din România de vitamina D, este tot un program de siguranţă naţională, program pentru diabet şi doamna prim-ministru împreună cu domnul ministru au spus că vor analiza dacă pot face în Guvern această modificare, dacă nu, eu sigur o s-o fac la Parlament, cu amendamente”, a afirmat Dragnea.

La observaţia unui reporter că este nevoie şi de avizul CSAT, Dragnea a răspuns: „E nevoie de avizul lui Iohannis şi pentru viaţă, să înţeleg?”.

Întrebat dacă acest lucru înseamnă că nu se va mai cere avizul CSAT, liderul PSD a replicat: „Parlamentul nu cere aviz de la nimeni”.

„A fost o singură întrebare. Dacă vreţi să ne mai vedem şi după Cameră (unde va avea o întâlnire cu deputaţii PSD - n.r.) şi să începem anul bine, bine, dacă nu, la revedere”, le-a mai spus apoi Liviu Dragnea ziariştilor, ducându-şi degetele la buze.Este prima apariţie publică a lui Liviu Dragnea de la sfârşitul anului trecut. Dragnea nu a făcut declaraţii înainte de şedinţă.

După şedinţa CEx, are loc o întâlnire cu grupurile parlamentare ale PSD de la Camera Deputaţilor şi de la Senat în vederea începerii noii sesiuni parlamentare. Chiar în prima săptămână a sesiunii va fi dezbătut bugetul de stat.

De altfel, la Comitetul Executiv a venit şi ministrul Finanţelor, Eugen Teodorovici.

Primarul Sectorului 3, Robert Negoiţă, care este şi preşedintele Asociaţiei Muncipiilor din România, a declarat că speră că îi poate convinge pe liderii PSD ca bugetul de stat să nu fie votat în forma publicată de Ministerul Finanţelor.

„Vor să ne dea o mare din parte din cheltuielile pe care le suporta guvernul anul trecut şi până anul trecut. Mai mult decât atât, lăsând la o parte faptul că cele mai multe primării, cred 70-80 la sută dintre primării nu au cum să suporte această cheltuială, nu se respectă programul de guvernare. Este profund în neregulă să punem pe primari să vină, să stea cu mâna întinsă ca nişte cerşetori pe la uşile unor miniştri“, a mai spus Negoiţă.Ministrul Finanţelor, Eugen Teodorovici, a declarat, sâmbătă, pentru Digi24, că proiectul de buget va fi aprobat marţi în Guvern şi trimis în aceeaşi zi Parlamentului. Teodorovici susţine că este „un buget revoluţionar“ şi anunţă că ordonatorii principali de credite vor trebui să primească aprobare de la ministrul Finanţelor pentru fiecare cheltuială, iar dacă nu se conformează vor fi amendaţi.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2019-02-03

TAGURI: cex psd, psd, dragnea, sedinta,
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


BELINO
03 Feb 2019

Tasu se plimba cu masina cu o gagica , prin comune . Se dadea mare ca are o gagica misto la volan . Si cav sa se dea tare barbat lua Viagra . Intr-o zi a dat ortul popi in pat , pe gagica . Iar fratisu era colonel la militia din Alexandria si il ajuta , cu pile la dosare . Mai avea unchi si pe generalul Marin Dragnea , venit cu Tancurile diviziei Tudor Vladimirescu , ca tradator activist .
NEGRO
04 Feb 2019

Desigur, in contextul expansiunii ruse catre Europa diminuarea posibilitatilor serviciilor de informatii romane de contracare a acesteia este un act de tradare nationala. Asta se adauga eforturilor PSDragnea de peste doi ani de distrugere a statului de drept si a economiei si ca urmare a capacitatii de aparare a Romniei. La acestea se adauga politica antieruopeana a liderilor coalitiei otravite PSD-ALDE cu colaborarea UDMR si a celorlati alogeni, cu beneficii venale imediate, dar dezinteresati de o Romanie puternica si demna in context european. Sunt publice deja interesele individuale ale nepotului generalului Marin Dragnea venit pe tancurile sovietice dupa anul fatidic 1944, actualmente liderul PSD, dar si ale urmasilor celor ce s-au constituit ca Partid Social Democrat din aripa KGB-ista a PCR. Iar daca mai amintim faptul ca actuala tiitoare a lui Dragnea si-a facut studiile in Rusia suntem edificati definitiv. Aici loveste ipochimenul pe un fundal populist de dimensiunea intelectuala a ui Gaga, cu oarecare sustinere politica din partea celor ce nu manifesta deloc capacitatea de a gandi. Dar se bucura de manipularea cu dibacie din partea primarilor PSD din satele aduse la sapa de lemn, a ajutoarelor sociale... Ce se va intampla, insa, daca cei care gandesc cu propriul creier vor iesi la vot?
# 2 PERI
04 Feb 2019

MARJE DE ÎNTORS : de ce PARLAMENTARII și MAGISTRAŢII nu agreiază LEGEA RĂSPUNDERII ....
Random imageUltimele stiri
STARBAG
loading...