2017-01-19 00:20

POLITICA


Chavez mai are nouă luni

 |  18:34
Chavez mai are nouă luni

Liderul venezuelan Hugo Chavez ar mai avea de trăit cel mult nouă luni, după ce cancerul de care suferă s-ar fi răspândit la colon, coloana vertebrală şi oase, a precizat CNN, care citează publicaţia spaniolă ABC.

Informaţiile au fost verificate după consultarea unor rapoarte medicale furnizate de surse provenind din zona serviciilor secrete. „Starea de sănătate a lui Chavez pare că se deteriorează într-un ritm accelerat. Este clar că există metastaze în zona oaselor şi a coloanei vertebrale”, scrie ABC. Reprezentanţii oficialităţilor din Venezuela au respins zvonurile, declarând că nu doresc să comenteze pe marginea acestui subiect.

Potrivit raportului citat de presa spaniolă, preşedintele Venezuelei a primit recent o doză puternică de calmante care să-i stabilizeze starea de sănătate şi să-i permită acestuia menţinerea unui grad de vizibilitate ridicat în public. Se pare însă că Chavez a refuzat să primească un tratament mai intens, fapt care-i scade speranţa de viaţă la doar nouă luni.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639551-05-10

TAGURI: stare Hugo Chavez, cancer Hugo Chavez, moarte Hugo Chavez, presedinte Venezuela cancer, raport medical ChavezComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image