2016-12-10 13:03

POLITICA


Chavez mai are nouă luni

 |  18:34
Chavez mai are nouă luni

Liderul venezuelan Hugo Chavez ar mai avea de trăit cel mult nouă luni, după ce cancerul de care suferă s-ar fi răspândit la colon, coloana vertebrală şi oase, a precizat CNN, care citează publicaţia spaniolă ABC.

Informaţiile au fost verificate după consultarea unor rapoarte medicale furnizate de surse provenind din zona serviciilor secrete. „Starea de sănătate a lui Chavez pare că se deteriorează într-un ritm accelerat. Este clar că există metastaze în zona oaselor şi a coloanei vertebrale”, scrie ABC. Reprezentanţii oficialităţilor din Venezuela au respins zvonurile, declarând că nu doresc să comenteze pe marginea acestui subiect.

Potrivit raportului citat de presa spaniolă, preşedintele Venezuelei a primit recent o doză puternică de calmante care să-i stabilizeze starea de sănătate şi să-i permită acestuia menţinerea unui grad de vizibilitate ridicat în public. Se pare însă că Chavez a refuzat să primească un tratament mai intens, fapt care-i scade speranţa de viaţă la doar nouă luni.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639551-05-10

TAGURI: stare Hugo Chavez, cancer Hugo Chavez, moarte Hugo Chavez, presedinte Venezuela cancer, raport medical ChavezComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image

Citeste si...

Diagnosticată timpuriu, leucemia este vindecabilă Lupta cu cancerele de sânge obține astăzi tot mai multe victorii, însă noile tratamente și... 05 Dec 2016 | (0)
Campania anuală împotriva cancerului pulmonar Federația Asociațiilor Bolnavilor de Cancer (FABC) alături de Societatea de Medicina Familiei... 22 Noi 2016 | (0)