2016-12-04 12:35

POLITICA


Chinurile redactării documentului de suspendare

 |  16:25
Chinurile redactării documentului de suspendare

Crin Antonescu, a declarat luni, după şedinţa USL, că cererea de suspendare a lui Băsescu este în curs de finalizare, şi va fi  prezentată public, lunea viitoare.

“Documentul va fi dezbătut apoi în grupurile parlamentare, după aceea va fi supus, în formele pe care le vom anunţa, unei ample dezbateri publice. Asta pentru că noi dorim susţinere publică masivă”, a spus copreşedintele USL.

Reamintim că ziarul “Puterea” a realizat un material în care a prezentat activitatea comisiei de suspendare. Membrii comisiei ne-au declarat că au avut doar două şedinţe, unii participanţi nu au venit deloc, iar alţii nici nu ştiau care este restul componenţei comisiei.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639268-09-20

TAGURI: suspendare basescu, alegeri 2012, comsiia de suspendare, opozitieComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image

Citeste si...

Reacția lui Lucian Bute după ce a scăpat de suspendarea pentru dopaj Pugilistul Lucian Bute a primit una dintre cele mai bune vesti dupa jumatate de an. Comisiile... 27 Noi 2016 | (0)
Boxerul român Lucian Bute a scăpat de suspendare Boxerul român Lucian Bute, fost campion mondial la supermijlocie, a scăpat de suspendare şi... 25 Noi 2016 | (0)