2018-12-12 20:55


Cine este noul responsabil al Ministerului de Interne

 |  16:33
Cine este noul responsabil al Ministerului de Interne

După demisia vicepremierului Gabriel Oprea, primul ministru interimar, Sorin Cîmpeanu nu îşi doreşte să preia şi interimatul Ministerului de Interne.

Astfel, el si-a delegat atributiile catre Ilie Botos, secretar de stat in cadrul MAI, se arata intr-un comunicat al Guvernului.

"Astazi, 09.11.2015, in urma demisiei viceprim-ministrului pentru securitate nationala, ministrul Afacerilor Interne, Gabriel Oprea, primul-ministru interimar Sorin Cimpeanu a preluat conducerea Ministerului Afacerilor Interne. In acelasi timp, primul-ministru interimar si-a delegat atributile de ministru al Internelor catre Ilie Botos, secretar de stat in cadrul Ministerului Afacerilor Interne", se precizeaza in comunicat.

Vineri, liderul UNPR Gabriel Oprea a declarat ca nu va mai participa la sedintele guvernului interimar si ca si-a delegat atributiile de ministru al Internelor tot secretarului de stat Ilie Botos.

Apoi, presedintele Klaus Iohannis a anuntat tot luni, intr-un comunicat, ca a semnat decretul prin care a luat act de demisia lui Oprea, precum si pe cel prin care il numeste pe Sorin Cimpeanu vicepremier si ministru interimar de Interne.

"Presedintele Romaniei, domnul Klaus Iohannis, a semnat luni, 9 noiembrie a.c., decretul prin care ia act de demisia domnului Gabriel Oprea din functia de viceprim-ministru al Guvernului Romaniei si Ministrul Afacerilor Interne si constata incetarea functiei de membru al Guvernului.

De asemenea, presedintele Romaniei a semnat luni, 9 noiembrie a.c., decretul prin care il desemneaza pe domnul Sorin Mihai Cimpeanu ca viceprim-ministru si ministru al Afacerilor Interne, interimar", se arata in comunicatul Adiminstratiei Prezidentiale.

 


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2015-11-09

TAGURI: minister interne, gabriel oprea, sorin cimpeanu
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


ALT ODIOS!
10 Noi 2015

A plecat DRACU, a venit tac-su!
MUTU, ALEGE
10 Noi 2015

pe sprânceană....tot ca ei, tot împotriva noastră!
MARIAN
11 Noi 2015

ASTEPT CU ACEASTA OCAZIE,DEMISIA DE ONOARE A POLITISTULUI CONSTANTEAN-PROTOPOPESCU SORIN- PENTRU TELEFON DE AMENINTARE , CONDUCEREA I.G.P.R. AL PROTEJEAZA NEJUSTIFICAT? NEVRAND SA APELEZE LA -S.T.S. PENTRU STABILIREA ADEVARULUI SI A DREPTATII?
Random imageUltimele stiri


loading...