2019-03-26 00:21


Cine este PROPUNEREA PSD pentru funcția de MINISTRU al Pădurilor și Apelor

 |  17:03
Cine este PROPUNEREA PSD pentru funcția de MINISTRU al Pădurilor și Apelor

Senatorul PSD de Bistrița-Năsăud Ioan Deneș este propunerea formulată în ședința Comitetului Executiv al PSD pentru a prelua funcția de ministru al Pădurilor și al Apelor, funcție devenită vacantă prin demisia Doinei Pană. Ioan Deneș a fost votat în ședința Comitetului Executiv al PSD.

Ioan Deneș este la al doilea mandat de senator. În februarie 2014, el a trecut de la PNL la PSD, pe motiv că a fost ales de cetățeni pentru a-i reprezinta la putere.

„După aproape 13 ani de activitate în PNL, astăzi a trebuit să iau una dintre cele mai grele decizii ca om politic și ca senator al acestui județ, senator care am ajuns în Parlament în urma existenței USL, din care PNL, cu regret o spun, a hotărât să se retragă. Înainte de a fi validat pe listele USL, eu am avut o susținere importantă din partea a 19 primari din Colegiul 2 Senat, dintre care 17 sunt PSD. (...). În Delegația Permanentă a PNL, eu m-am abținut când s-a votat retragerea PNL de la guvernare după ce m-am consultat cu acești primari care reprezintă cetățenii în comunele unde au fost aleși. Drept urmare, am decis ca de azi să-mi dau demisia din PNL și să continui să reprezint Colegiul 2 Senat în calitate de membru PSD”, își explica Deneș trecerea de la liberali la social-democrați, transmite Digi24.

Potrivit unui CV prezentat în campania electorală, Ioan Deneș ar fi studiat ingineria mecanică la Universitatea Tehnică Cluj-Napoca, iar între 1988 și 1993 ar fi lucrat ca electrician la Căile Ferate Române.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2018-01-08

TAGURI: psd, ministru paduri si ape, doina pana, cex psd, ioan denes
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


RAID
08 Ian 2018

Petcu de la energie misa, min finantelor ,carmen dan min interne trebuie sa dispara din guvern .
ROMA
08 Ian 2018

Gaca de ratati psd alde acesti criminali dovediti maresc si pretul la gaze.ca sa diatruga complet familiile de romani.supraaciza la benzina,cresterea pretului la energie,cresterea taxelor locale asta este bataia de joc a acestor animale psd alde condusi de doi infractori dragnea si tariceanu.astia nu mai sunt oameni sunt niste degenerati proveniti din familii degenerate.astia trebuiesc starpiti pana la a zecea generatie.
Random imageUltimele stiri
STARBAG
loading...