2017-01-19 17:16

POLITICA


Cine este noul purtător de cuvânt al lui Băsescu

 |  15:50
Cine este noul purtător de cuvânt al lui Băsescu

Desemnată de preşedintele Traian Băsescu să coordoneze activitatea Departamentului de Comunicare Publică şi să îndeplinească atribuţiile de purtător de cuvânt al Administraţiei Prezidenţiale, Claudia-Elena Ionaş este o tânără absolventă a Facultăţii de Ştiinţe Politice, specializarea Sociologie, a SNSPA.

La 26 de ani, Claudia-Elena Ionaş i-a luat locul lui Valeriu Turcan la Cotroceni, acesta din urmă demisionând din funcţia de purtător de cuvânt al preşedintelui, după cinci ani, în favoarea unei funcţii în sectorul privat.

"Preşedintele României, Traian Băsescu, a luat act de demisia domnului Valeriu Turcan, consilier prezidenţial, purtător de cuvânt al preşedintelui României. Începând cu data de 17 februarie a.c., preşedintele României a desemnat-o pe doamna Claudia-Elena Ionaş să coordoneze activitatea Departamentului de Comunicare Publică şi să îndeplinească atribuţiile de purtător de cuvânt al Administraţiei Prezidenţiale", se arată într-o precizare a Preşedinţiei.

Claudia-Elena Ionaş ocupă funcţia de consilier la Departamentul Comunicare Publică, are 26 de ani, lucrează de 4 ani în Administraţia Prezidenţială, este absolventă a Facultăţii de Ştiinţe Politice, specializarea Sociologie, a SNSPA, a făcut şi un masterat la SNSPA în Guvernare şi Societate.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639554-04-20

TAGURI: Claudia-Elena Ionaş, purtător de cuvânt, Traian BăsescuComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image