2017-01-23 04:40


Cine îl mai ascultă pe DSK?

 |  15:27
Cine îl mai ascultă pe DSK?

Fostul şef al FMI, Dominique Strauss-Kahn, în ciuda problemelor juridice pe care le are, inclusiv noile audieri legate de "complicitate la proxenetism", rămâne un personaj cu expertiză pe care oamenii doresc să îl audă vorbind şi despre alte lucruri decât viata sa sexuală.

De la reîntoarcerea sa în Franţa, în septembrie anul trecut, Strauss-Kahn a început reconstrucţia imaginii sale publice. În mod evident DSK încă mai vrea să aibă un cuvânt de spus în problemele economice globale, şi, uimitor, oamenii sunt dispuşi să asculte şi să îl ia în serios.  Pe 9 martie, The Cambridge Union Society din Londra, un club privat care găzduieşte dezbateri periodice şi discursuri de la o serie de figuri cunoscute, l-a invitat pe Kahn la o conferinţă. De asemena, fostul şef al FMI  va vorbi la 27 martie la o conferinţă cu prim-ministrul Luxemburgului şi preşedintele Eurogrupului, Jean-Claude Juncker, la Bruxelles. Dar organizatorii nu au dat detalii despre tema conferinţei.

Prima apariţie publică a lui Khan a a vut loc  la Beijing, speculându-se că încercaă o revenire politică în China, datorită probleme sale în Statele Unite şi Europa. 


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639554-06-29

TAGURI: Dominique Strauss-Kahn, FMI, China, cambrige, eurogrup, Jean-Claude Juncker, bruxelles, conferinţe, acuzaţii, proxenetismComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image