2018-12-10 16:18


Cine îl mai ia în serios? Voiculescu ameninţă din nou cu suspendarea lui Băsescu

 |  19:36
Cine îl mai ia în serios?  Voiculescu ameninţă din nou cu suspendarea lui Băsescu
A primit trista veste că instanţa l-a găsit definitiv şiirevocabil colaborator al Securităţii. Ca urmare, de voie, de nevoie, a făcuttimid un pas în spate, absentând de la Congresul PC, partidul său de buzunar.Lipsise anterior şi de la oficializarea USL, formaţiune politică al căreicreator spun unii că a fost. În ciuda faptului că în ultima vreme e nevoit săstea mai mult în umbră, Dan Voiculescu, vicepreşedintele Senatului, iese dincând în când la lumină pentru a transmite acelaşi mesaj-ameninţare: preşedinteleBăsescu trebuie suspendat.

PărinteleAntenelor îi cere şefului statului să o demită pe Laura Codruţa Kovesi,procurorul general al României. În caz contrar, Parlamentul ar putea iniţia unnou demers de suspendare din funcţie a lui Traian Băsescu. „Jocul” luiVoiculescu de-a suspendarea nu este unul nou, vicepreşedintele Senatului fiind,probabil, politicianul cel mai fidel acestei idei.

Ameninţarea deacum a lui Voiculescu apare în contextul în care în presă au apărut informaţiiconform cărora Kovesi a făcut personal publice date din dosarul de urmărirepenală al lui Sorin Ovidiu Vîntu. Reamintim că atât procurorul general, cât şiMinisterul Public, instituţia pe care Kovesi o conduce, au negat veridicitateainformaţiilor publicate de mass-media pe această temă. „Prin acest demers, procurorulgeneral a încălcat flagrant imparţialitatea şi obiectivitatea activităţii decercetare penală”, scrie constatativ Dan Voiculescu pe blogul personal. Dupăcare i se adresează preşedintelui României: „Aşadar,vreţi, nu vreţi, Constituţia vă obligă să aplicaţi art. 54 alin. 4 din Legeanr. 303/2004 şi să o revocaţi din funcţie pe doamna procuror general care,atunci când trimite personal şi pe ascuns informaţii din dosare penale, poatefi suspectată de orice, dar numai de imparţialitate nu. Şi, dacă, în calitateadumneavoastră de «preşedinte jucător», «reper moral alnaţiunii» şi «campion al luptei împotriva corupţiei»>, nu vreţi sărespectaţi Constituţia, aţi putea determina Parlamentul să invoce, din nou,art. 95 din Constituţie – suspendarea din funcţie”, ameninţă voalat Voiculescu pe blog.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639243-07-13
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


STELIAN TUDOSE
10 Apr 2011

basescu este suspendabil. toti romanii isi doresc asta. iar voiculescu, mai are putin si o sa reuseasca. tara este alaturi de voiculescu!!!
NEGATIV
11 Apr 2011

VOICULESCU IL VA SUSPENDA IN CELE DIN URMA PE BASESCU.
PRIZEE
11 Apr 2011

Insemna ca este consecvent. Are cu siguranta si sprijinul romanilor, asa ca e o doar chestiune de timp.
SIRIANA
11 Apr 2011

suspendarea lu basescu ar fi solutia ideala pt romani. Succes Voiculescu!!
Random imageUltimele stiri


loading...