2017-01-18 19:33

POLITICA


Cinism fără margini la deputatul Toader (PDL)

 |  19:25
Cinism fără margini la deputatul Toader (PDL)

Chemat să comenteze într-o emisiune tv despre efectele devastatoare ale ninsorilor din ultima vreme, deputatul Mircea Toader (PDL) a şocat audienţa spunând că un singur om a murit de frig în maşină, pentru restul băutura a fost fatală.

„Din 80 de oameni sau 64, câţi au murit, unul singur a murit în maşină, restul au băut şi au adormit acolo”. Cu această declaraţie, Mircea Toader şi-a ridicat în cap o ţară întreagă. Afirmaţia a putut fi auzită, luni seară, la postul de televiziune Realitatea TV. Tema discuţiilor: ninsorile din ultima vreme şi implicarea politicienilor în acţiuni umanitare. Contextul: criticile pe care le-a primit Guvernul pentru modul în care a acţionat pentru deszăpezirea drumurilor şi pentru salvarea oamenilor din judeţele sinistrate.

Toader a fost întrebat dacă a fost în localităţile afectate de ninsori. El a recunoscut că nu a făcut-o, ci s-a limitat să meargă în colegiu său din Galaţi. Ulterior, deputatul Toader a încercat să retracteze afirmaţiile. Întrebat despre asta, pedelistul Mircea Toader a afirmat pentru gandul.info că „nu mai contează” ce a zis, pe motiv că a „retractat declaraţia”. „Am retractat-o. Am retractat-o pentru că era în disputa care era acolo. A fost o întrebare, «toţi morţii se datoresc autorităţilor», şi eu am spus nu are nici o treabă, domnule, unul singur a fost pe şosea, dar restul nu. Am retractat declaraţia, nu mai contează. Deci nu mai spun nimic”, a declarat Toader, citat de gandul.info.

Mircea Toader a spus ieri că regretă "eroarea" din declaraţii. "Îmi cer scuze pentru regretabila eroare din afirmaţia despre victimele gerului", a afirmat Toader, citat de NewsIn.

Mircea Toader este liderul grupului parlamentar al PDL şi deputat de Galaţi. 


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639554-03-17Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

MIRCEA
14 Feb 2012

un NAZIST innascut si O creatura inumana !!!

Adauga un comentariu

Random image