2017-01-19 09:07

POLITICA


‘’Ciocu’ mic!’’ revine. Acum în varianta lui Ioan Oltean

 |  17:36
‘’Ciocu’ mic!’’ revine. Acum în varianta lui Ioan Oltean
Celebra expresie „Ciocu’ mic!”, pe care pedelista AncaConstantinescu o adresa Opoziţiei, e folosită din nou de un membru al PDL. Şinu de orice membru, ci chiar de numărul doi în partid, Ioan Oltean, secretarulgeneral al democrat-liberalilor.

Acuzaţi de PSD şiPNL că distribuie pe criterii politice fondurile guvernamentale destinateadministraţiei locale, democrat-liberalii se apără. Ioan Oltean este cel care aieşit la rampă. El susţine că pe vremea când se aflau la guvernare, atât PSD,cât şi PNL au distribuit politic resursele de bani localităţilor unde primarierau social-democraţi şi liberali. „Aceste comentarii le fac cei din PSD şi PNLcare, atunci când au fost la guvernare, au alocat politic şi numai politicresursele financiare. Concluzia firească a unei astfel de interpretări este căPDL trebuie să mai guverneze de trei ori pe atât ca să putem ajunge la ceea cea făcut PSD. Nu vreau să comentez cifrele, dar vreau să sublinez că PDL nu afăcut şi nu va face împărţirea politică a resurselor financiare pe principiilepe care le-au făcut PSD şi PNL cât au fost la guvernare. Ar trebui să tacă.Când e vorba de împărţirea resurselor financiare, PSD şi PNL ciocu' mic!”, adeclarat Oltean, citat de Mediafax. Reamintim că expresia „Ciocu’mic, că acum suntem noi la putere!” a consacrat-o pe fosta deputată PDL AncaConstantinescu, care, la scurt timp după ce alianţa DA câştiga alegerile în2004, adresa acest îndemn pesediştilor.

Declaraţiile de azi ale lui Ioan Oltean vindupă ce social-democratul Ilie Ştefan a afirmat joi că din cei 124 milioane delei alocaţi recent de Guvern pentru comune, 90% au fost daţi către comuneconduse de PDL.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639252-12-21Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image